HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu i-a dat papucii lui Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu i-a dat papucii lui Gabi Bădălău?

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 903 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/11/Screenshot_19.jpg

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pare că s-au despărțit din nou, iar acest lucru a fost dat de înțeles de către fosta prezentatoare. Creatoarea de modă a postat un mesaj cu subînțeles pe pagina sa de Instagram, dar pe care l-a șters destul de repede.

„Alegerile ieftine te costă scump. Vă mulțumesc că ați intrat în joc, dar jocul s-a terminat”, a scris aceasta în mediul online.

Iată cum a reacționat familia lui Bădălău cu privire la sarcina Biancăi Drăgușanu! in Stiri Mondene„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă.

Bianca Drăgușanu, urmărită de un bărbat misterios in Stiri MondeneSunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun.

Bianca Drăgușanu i-a dat papucii lui Gabi Bădălău? in Stiri MondeneSper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine. Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți ca oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a spus Bădălău pentru cei de la Antena Stars la începutul lunii iunie…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed