Home Stiri Bianca Drăgușanu, mesaj subtil pentru Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu, mesaj subtil pentru Gabi Bădălău

autor Buinoschi Andreea
148 vizualizari

Încă de când era în Maldive, Bianca Drăgușanu a postat mai multe mesaje cu subînțeles pentru Gabi Bădălău. Chiar și acum, după  câteva zile de când au revenit în țară, blondina tot mai transmite mesaje subtile în mediul online.

Recent, Bianca a postat o poză din Maldive, alături de cuvintele „Strălucesc diferit atunci când sunt fericită”, semn că lucrurile dintre ea și Bădălău sunt extrem de avansate.

Postarea Biancăi a venit la doar două zile după ce Gabi Bădălău a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Pătrășcanu. În cadrul emisiunii XNS, afaceristul a spus și de a ales să facă acest lucru, dând de înțeles că vina nu a fost a sa, ci a fostei sale partenere.

„Eu nu mai am pretenții la Claudia când mi-a făcut plângeri penale la DIICOT. Auzea că vorbeam în casă de cineva, se ducea și nota în caiet, când eram căsătoriți. E mama copiilor mei, indiferent de tot ce a făcut. M-a chemat la DNA să dau cu subsemnatul. M-a chemat, m-a audiat, după o perioadă.

Mai bine o vedeam cu doi bărbați, decât să știu că mama copiilor mei mi-a făcut atâtea plângeri penale. Am avut o viață liniștită, am avut o viață normală. Părinții mei nu au deranjat-o niciodată. Toată lumea a respectat-o. Când ne-am căsătorit ne-am mutat în casă. eu nu am dat o palmă nimănui. Nu a mai mers relația. Nu mă mai regăseam în relație cu ea, îmi cerea video, îmi cerea share location. Am înșelat-o, pe românește”, a mărturisit Gabi Bădălău, în cadrul emisiunii menționate anterior.

Mai mult decât atât, bărbatul a mai adăugat că, pe întreaga perioadă în care s-au aflat în Maldive, Claudia i-ar fi dat o mulțime de mesaje Biancăi, dar despre care niciunul dintre ei nu a dat mai multe detalii.

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies