HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu, mesaj tăios pentru mama lui Bădălău: „Du-te-n papuc!”

Bianca Drăgușanu, mesaj tăios pentru mama lui Bădălău: „Du-te-n papuc!”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 877 views
Iată de ce a refuzat Bianca Drăgușanu să participe la ”Survivor” in Stiri Mondene

Bianca Drăgușanu se pare că nu s-a pus deloc bine cu soacra sa. De curând, aceasta a spus că nu o interesează cine o place și cine nu, indiferent de cine este persoana cu care nu rezonează, facând aluzie la mama lui Gabi Bădălău.

„Eu nu sunt genul de femeie lingușitoare. Eu nu îmi doresc o relație cu o persoană care nu își dorește o relație cu mine. Doamne fereste, dar ce, eu nu am demnitate? Poate să fie președintele țării și prim-ministru. Nu mă interesează. Dacă mă placi, bine, dacă nu, du-te-n papuc!”, a spus Bianca Drăgușanu, conform celor de la cancan.ro.

Iată cum a reacționat familia lui Bădălău cu privire la sarcina Biancăi Drăgușanu! in Stiri Mondene„Nu mă bag în seama…da, am fost întrebată și la fel, am spus că nu port pică, Doamne ferește. Mi-aș fi dorit să mă cunoască, pentru că, dacă ar fi făcut-o, m-ar fi îndrăgit, pentru că asta spune toată lumea. Cum să mă suporte dacă nici măcar nu știe cum sunt?! Acum nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viața mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva”, a mai declarat Bianca.

Bianca Drăgușanu, mesaj tăios pentru mama lui Bădălău „Du-te-n papuc!” in Stiri Mondene

Bianca Drăgușanu și-a achiziționat un apartament în Dubai

„M-am enervat foarte tare, la vreo trei zile și ,de nervi, mi-am cumpărat un apartament în Dubai. Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii, niciodată. Nu vă mai concentrați pe persoane, că persoanele vă dezamăgesc”, a spus creatoarea de modă la „Teo Show”.

„Toate bunurile pe care le am eu până în momentul de față, mașină, apartamentul din București și apartamentul din Dubai sunt pe numele meu și sunt cumpărate de mine. Nu sunt cumpărate în rate. Eu nu am cumpărat nimic în rate, niciodată în viața mea, până acum.

Bianca Drăgușanu, mesaj tăios pentru mama lui Bădălău „Du-te-n papuc!” in Stiri MondeneNu am rate la nimic, îmi aparțin în totalitate. Sunt unic proprietar și nu există varianta ca cineva să-mi fi cumpărat ceva vreodată și să-mi plătească mie rate, vreodată. Nu, pentru că sunt prea șmecheră și îmi permit și n-am muncit degeaba toți anii aceștia”, a mai declarat aceasta pentru cei de la Antena Stars.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed