Bianca Drăgușanu, nemulțumită de vacanța de la Roma: „Am făcut un circ, dar circ”

Share

Bianca Drăgușanu este o împătimită a vacanțelor scumpe. Fosta prezentatoare a bifat unele dintre cele mai luxoase locații și la fel vrea să facă și de aici înainte. Cu toate acestea, lucrurile nu merg mereu conform planului.

Mai exact, Bianca a trecut printr-un moment neplăcut în urmă cu puțin timp, atunci când camera de hotel pe care o ceruse nu era conform așteptărilor, iar iubita lui Gabi Bădălău nu a lăsat lucrurile așa.

„Pe la Roma am pățit (n. red. – nemulțumită de cazare), pentru că merg și acolo destul de des. Am fost cu o prietenă. Cum arăta în realitate… Nu avea nicio legătură cu patul, cu cearșaful. Când am ajuns acolo, am făcut un circ, dar circ! Vorbeam în spaniolă.

Le-am zis să îmi schimbe camera, că nu se poate! Pe internet arată într-un fel, în realitate într-un fel. Eu cunosc toate nivelurile de cazare. Îmi place să stau unde e bun și frumos, dar este în funcție de cu cine mergi”, a spus aceasta în cadrul emisiunii Teo Show.

De asemenea, în urmă cu puțin timp, când se afla în Monaco, Bianca a rămas fără unele bunuri de valoare și a vorbit și despre acest lucru în cadrul unei emisiuni televizate.

„Când am fost în vacanță la Monaco, am stat la o vilă care era dotată cu tot ce e posibil omenesc în lumea asta: camere, piscine, bucătar, servitori, menajeră. Dar, colac peste pupăză, noi am fost gazați și mie mi-au furat ce aveam eu mai mișto la mine. Atunci când pleci într-o vacanță, îți iei cele mai mișto ceasuri, cele mai mișto genți, deci am rămas fără papuci. Ne-a gazat în cameră.

Ne-au urmărit cu dronă, ne-au filat vreo două-trei zile și noi, românii cu cașcaval, mergeam la plajă numai fiță, eram foarte opulenți. Practic, fiecare are un stil de viață. Ne-au filat cu drona două-trei zile”, a mai spus aceasta în cadrul unei emisiuni, relatează cancan.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news