Home Stiri Bianca Drăgușanu nu neagă o împăcare cu Bădălău: „Sentimente care nu se pot șterge cu buretele”

Bianca Drăgușanu nu neagă o împăcare cu Bădălău: „Sentimente care nu se pot șterge cu buretele”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 465 views 2 minute timp de citit

În urmă cu doar câteva zile, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au confirmat zvonurile despărțirii. Cei doi nu au oferit foarte multe detalii despre cele întâmplate, iar motivele care au dus la ruptura dintre aceștia încă sunt necunoscute.

Conform celor de la cancan.ro, Gabi Bădălău a invitat-o pe Bianca într-o seară în oraș, pentru a discuta mai multe lucruri despre ei, printre care și o posibilă împăcare. Acum, Bianca a venit cu informații suplimentare despre cele întâmplate.

„E vorba de corazon, acum nu știm, nu am zis neapărat că nu, nici că da. Există niște sentimente care nu se pot șterge cu buretele. Și, indiferent ce ar spune lumea, între noi chiar a fost o dragoste frumoasă și adevărată. Acum, că eu nu vreau să mai vorbesc, să mai dau detalii, pentru că nu cred în promisiuni și nu cred în lucruri din astea efemere, e partea a doua. Nu vreau să mai vorbesc despre chestia asta și mă abțin pe cât pot!”, a spus aceasta pentru cei de la cancan.ro.

Bianca Drăgușanu dădea de înțeles că nu îl mai vrea înapoi pe Bădălău

„A fost o chestie acum câteva săptămâni și, de atunci, la revedere, fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie. Atât timp cât eu pot să-mi ofer siguranță singură, pot să-mi ofer protecție singură, pot să-mi ofer cadourile cele mai frumoase, mi le fac singură.

Atât timp cât eu sunt bine pe picioarele mele, nu am nevoie de cineva care nu știe să mă facă fericită. Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place. Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite.

Mie îmi place să merg la sală, să fac sport, altora le plac mai mult petrecerile și combinațiile, eu nu sunt așa. Eu sunt foarte organizată în viața mea. Duc un stil de viață sănătos, am grijă de copilul meu, merg deseori cu el în vacanțe, stau cu el atât timp cât am timp”, a mai spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies