Home ARTICOLE MARI STANGA Bianca Drăguşanu o ameninta pe Tania Budi cu poze nude

Bianca Drăguşanu o ameninta pe Tania Budi cu poze nude

autor Elena Yvette
745 views 3 minute timp de citit

Tania Budi a fost invitata la Cancan Tv unde a vorbit despre relatia ei cu Adrian Cristea si a declarat ca Bianca Dragusanu o ameninta cu poze nude.

„Lumina în care sunt pusă e îngrozitoare. Mă refer la faptul că sunt privită ca un om care e în conflict cu cineva. Eu nu sunt cu nimeni. Ea, Bianca, probabil că e”, a declarat Tania Budi.

„Sunt lucruri mult mai multe de lămurit decât relaţia mea cu Adi, care este evidentă. Prezenţa mea aici se datorează faptului că aţi vorbit cu vecinul meu, care ne-a văzut. Nu am fost forţată… Nu ar fi ştiut absolut nimeni că noi ne vedem dacă nu era acest vecin. Eu mă văd cu Adi de ceva vreme, dinainte ca voi să aflaţi”.

„Vreau să lămuresc nişte lucruri. Este vorba despre acea replică pe care eu i-am dat-o Biancăi, cum că nu avem aceeaşi educaţie. A fost vorba despre o emisiune TV. M-au sunat şi nu am ştiut că sunt înregistrată. Le-am zis că nu mă interesează, nu vreau să comentez”.

„Eu şi Adi ne-am cunoscut în urmă cu un an. Ne-am întâlnit la un restaurant, eram în compania unor prieteni. Am vorbit l atelefon. Am început să ne vedem şi am evitat foarte tare să ieşim. De aceea preferam să stăm la mine pe terasă. Adi nu mai era cu Bianca, plecase de acolo”.

„De la Bianca a ajuns totul la presă. Eu şi Adi suntem doi oameni extrem de liberi, dar fiecare avem lucruri din trecut care mai contează sau nu. Eu eram conştientă că ei mai vorbesc, se mai pot vedea, ştiam că se pot împăca. Probabil se vedeau în weekend  când eu plecam la mare unde am o afacere cu fratele meu. Nu am înţeles de ce Bianca s-a luat de mine. A zis că noi două am fost prietene. Nu este adevărat. Ne-am văzut numai de vreo 4 ori. Niciodată nu ne-am întâlnit la cafea. Ea a prezentat la mine în club o colecţie şi atunci am schimbat numere de telefon. Nu eram decloc prietene. Eram cunoştinţe. Nici măcar nu a venit multă lume în club când a prezentat ea. Într-un weekend în care eu am plecat la mare, a intrat pe telefonul lui şi a văzut mesajele  de la mine. A început să îmi trimită nişte mesaje ca şi cum ar fi el. A dat-o în vulgaritate şi mi-am dat seama că nu e Adi”, a spus Tania.

[articol Tania Budi]

„Mi-a trimis un mesaj şi de pe numărul ei, dar nu i-am răspuns. Imediat după asta, au apărut informaţii pe surse în presă. Prietena mea cea mai bună nu ştia nimic despre noi, mama a aflat abia ieri. Eu nu vorbesc despre aceste lucruri”.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies