Home Stiri Bianca Drăguşanu o numeste pe Tania Budi „copacul din dreapta mea”

Bianca Drăguşanu o numeste pe Tania Budi „copacul din dreapta mea”

autor Elena Yvette
260 vizualizari

Bianca Drăguşanu a fost intrebata ce parere are despre relatia dintre Adrian Cristea si Tania Budi, iar vedeta a raspuns cu un citat din Pastorel Teodoreanu.

„Nu mă interesează. E ca şi cum m-ai întreba ce gândeşte copacul din dreapta mea. Nu e treaba mea ce gândesc ei, ce vor ei. Nu am ce să comentez, pentru ca ar însemna să mă cobor şi nu am cum, eu am alta educaţie. Nu am cum să mă bag eu în aşa ceva. Eu mă bag cu oameni care sunt la acelaşi nivel de educaţie şi cultură cu mine, nu am cum să comentez lucruri de genul ăsta. Nu am cum, este sub demnitatea mea” a declarat Tania Budi.

Bianca nu a vrut sa ramana datoare si a declarat: „Fiindcă nivelul şi educaţia doamnei care „vorbeşte cu copacii”, numai copacii fiind la nivelul educaţiei dumneaei, după spusele frumos întortocheate ale doamnei Budi, nu-mi prea permit o replică tocmai din adâncul gândirii mele şi o să citez un mare poet al nostru: stimată doamnă şi distinsă/ când te-ai simţit atinsă / erai călare sau întinsă?. Îi dau doamnei Budi o temă la nivelul ei de educaţie şi cultură… Pentru că tot îi plac copacii despre care vorbesc, o rog să-mi spună dacă ştie ce mare poet al nostru, care iubea natura, a făcut aceste versuri pentru iubita lui. Deci, stimată doamnă şi distinsă/ când te-ai simţit profund atinsă/ erai călare sau întinsă?”.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies