Bianca Drăgușanu, pe mâna medicului estetician

Share

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru numărul mare de operații estetice pe care le are. Aceasta a fost extrem de nemulțumită de felul în care arăta și și-a făcut schimbări majore atât la nivelul feței, cât și la nivelul corpului. Acum, fosta prezentatoare de la Kanal D vrea să continue și să își facă mai multe intervenții chirurgicale.

Prezentatoarea și-a anunțat fanii de pe contul ei de Instagram că, în doar câteva săptămâni, va intra în sala de intervenții. Aceasta are în plan două operații: schimbarea implantului mamar, dar și o rinoplastie. „În urma consultației cu doamna doctor, urmează în următoarele două săptămâni să fac o schimbare majoră: o rinoplastie și o schimbare de implant mamar. Am mare încredere că rezultatul va fi cel dorit, deoarece în această clinică se lucrează cu cele mai noi, sigure implanturi mamare, de ultimă generație”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu mai mult timp, operațiile Biancăi au fost un subiect intens dezbătut. Fosta soție a lui Alex Bodi a fost destul de deranjată de ceea ce s-a spus la adresa ei și a declarat că întotdeauna a fost asumată în ceea ce privește operațiile sale, dar și că niciodată nu se va opri din a le face.

„Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau ca mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o să mă operez până mor”, a spus Bianca pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news