Home Stiri Bianca Drăgușanu plănuiește o nouă intervenție estetică: „Urmează să mă injectez”

Bianca Drăgușanu plănuiește o nouă intervenție estetică: „Urmează să mă injectez”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 945 views 2 minute timp de citit

În urmă cu aproximativ o lună, Bianca Drăgușanu a apelat la o rinoplastie, nemulțumită fiind de cum arăta nasul ei. Acum, blondina poate răsufla ușurată, deoarece fața nu mai este umflată și poate apela la următoarea intervenție estetică pe care o are în plan.

„Am stat și m-am studiat. Astăzi a trecut o lună de la operația mea de rinoplastie, încă sunt foarte umflată în zona ochilor și, în curând, trebuie să merg la o consultație la Cluj. Săptămâna viitoare voi fi din nou acolo”, a spus Bianca pe pagina sa de Instagram, în urmă cu ceva vreme.

„Privindu-mă atent, am constatat că inflamația a mai trecut și că ar fi timpul să fac acest jawline în curând, la Cluj. Urmează să mă injectez și poate o iau și pe mama cu mine, că are nevoie de niște botox”, a adăugat aceasta recent.

La nici două săptămâni de la operație, vedeta le-a spus fanilor ce efecte adverse au apărut din cauza operației estetice, menționând faptul că întreaga procedură este atent monitorizată pentru ca totul să iasă perfect. Cu toate acestea, umflăturile de pe față au fost atât de puternice, încât a încercat să ascundă acest lucru printr-un filtru.

„Ei, să vezi și să nu crezi. Am vreo 12 zile de la operație. Da, mi-am făcut rinoplastie, pentru că așa am simțit nevoia, nu pentru că ar fi fost neapărat nevoie. Mai am un cheag de sânge aici, în ochi. Nu se vede încă rezultatul pentru că sunt foarte inflamată și a trebuit să folosesc un filtru pentru că am așa o față de rinocer, umflată. Mai am încă vânătăi, vorbesc pe nas, dar sunt bine și o să vă povestesc despre experiență probabil undeva săptămâna viitoare, când mă duc la consult”, a spus fosta prezentatoare, în urmă cu doar câteva săptămâni…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies