Home Stiri Mondene Bianca Drăgușanu, prima reacție despre împăcarea cu Alex Bodi: „Mă cert cu amanta soţului meu…”

Bianca Drăgușanu, prima reacție despre împăcarea cu Alex Bodi: „Mă cert cu amanta soţului meu…”

autor Negriu Elena
939 views

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trec printr-o perioadă tulbure a vieții lor. După ce au anunțat că divorțează, acum au surprins pe toată lumea afișându-se împreună la un eveniment monden.

Aceștia s-au comportat de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, iar totul părea pașnic între ei.

Blondina a fost întrebată despre divorț de către un reporter al emisiunii Xtra Night Show, iar reacția ei a fost una discretă, precizând doar că este totul bine între ea și soțul său, că urmează să poarte o discuție, evitând însă să ofere detalii.

„Te rog nu mai insista (n.r.: despre divorţ). Lucrurile stau foarte bine şi o să fac o conferință de presă cu soţul meu şi o să vorbim despre relaţia noastră.

Eu şi soţul meu nu avem planuri. După ce iau premiul, o să vorbesc. Pentru mine adevărul este o provocare.

Bineînţeles că îl iubesc în continuare pe Alex. Mă simt mândră pentru că sunt o femeie cu demnitate. Fiecare om are dreptul să comenteze sau nu.

Fum fără foc nu iese şi îl aşteptăm pe soţul meu să vedem în ce măsură este dispus să lămurească anumite lucruri”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Între ea și Alex Bodi a avut loc un moment tensionant după ce a oferit declarațiile de mai sus, când se îndreptau spre mașină, iar reporterul i-a urmărit, timp în care a surprins un schimb de replici mai dure.

Bianca Drăgușanu nu și-a dat seama că este filmată și i-a reproșat lui Alex Bodi că îi interzice unele lucruri, fără să precizeze ce anume.

„Ei îi permiţi, dar eu nu am voie”, i-a spus Bianca Drăguşanu lui Alex Bodi.

Reporterul de la Xtra Night Show a întrebat-o ce se întâmplă, iar blondina a zis mai în glumă, mai în serios, că se ceartă cu amanta soțului ei.

„Mă cert cu amanta soţului meu. Am glumit”, a spus Bianca Drăguşanu pe un ton nervos…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed