Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce s-a aflat că este însărcinată: „Simt nevoia să împărtășesc cu voi emoțiile pe care le simt în clipa asta”

Share

În urmă cu puțin timp, s-a aflat că Bianca Drăgușanu este gravidă pentru a doua oară. Conform celor de la spynews.ro, aceasta a fost surprinsă ieșind dintr-un cabinet de ginecologie, iar lucrurile sunt extrem de clare din acest punct de vedere.

Acum, fosta prezentatoare TV este în Dubai, alături de fiica sa și este extrem de fericită, aceasta fiind prima lor vacanță din Dubai împreună. Mai mult decât atât, deși nu a spus dacă zvonurile sunt adevărate, Bianca a declarat că este mai sensibilă în ultima perioadă.

„Simt nevoia să împărtășesc cu voi emoțiile pe care le simt în clipa asta. Oricum am avut niște zile pline de emoție și de fericire, pentru că sunt cu fiica mea pentru prima oară în Dubai. Să pot trăi experiența asta de prima oară și bucuria asta pe care o trăiește copilul meu când se bucură de toate lucrurile pe care le face este imensă. Să cumperi legată la ochi o casă pe care ai văzut-o doar în poze n-aș putea să spun că e mare lucru, dar important e, știți vorba aia, să nu te duci la pomul lăudat cu sacul”,  a spus aceasta pe pagina sa de Instagram.

Bianca Drăgușanu și-a luat apartament în Dubai

„M-am enervat foarte tare, la vreo trei zile și ,de nervi, mi-am cumpărat un apartament în Dubai. Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii, niciodată. Nu vă mai concentrați pe persoane, că persoanele vă dezamăgesc”, a spus aceasta la „Teo Show”.

„Nu am rate la nimic, îmi aparțin în totalitate. Sunt unic proprietar și nu există varianta ca cineva să-mi fi cumpărat ceva vreodată și să-mi plătească mie rate, vreodată. Nu, pentru că sunt prea șmecheră și îmi permit și n-am muncit degeaba toți anii aceștia. Mă bucur că m-ați sunat să lămurim, pentru că nu este deloc plăcut să-și atribuie niște funcții anumite persoane care nu au legătură cu proprietățile mele. Eu am fost surprinsă cu Mircea Brânzei atunci când am semnat contractul”, a mai declarat aceasta pentru cei de la Antena Stars.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news