HomeStiri Bianca Drăguşanu, primele declarații despre amenințările primite de la trei bărbați străini

Bianca Drăguşanu, primele declarații despre amenințările primite de la trei bărbați străini

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 737 views 3 minute timp de citit

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a fost sunată de trei bărbați care au amenințat-o atât pe ea, cât și pe fiica ei. Blondina nu s-a pierdut cu firea și a reușit să îi identifice pe doi dintre bărbați, folosindu-se de fotografiile pe care aceștia le aveau pe WhatsApp.

12

„Am băgat numărul în memorie și apare și poza și că are telefonul din 2019. Imbecil, ce să zic! Cât de idiot să fii?! Au și poză la WhatsApp, cum se poate așa ceva? În 2021 să mă suni de pe numărul tău de telefon, de pe abonament, cu poză și să mă ameninți, să-mi spui de copilul meu și că intri peste mine în casă?

Sunt trei bărbați. Înțeleg să mă înjuri pe mine, dar când vii și spui de copilul meu, că ești în fața blocului meu, deja mie nu mi se mai pare glumă! Mă înjuri o dată, de două ori, dar nu se mai poate! Unde suntem? În codru? Nu se mai poate așa ceva”, a declarat iubita lui Gabi Bădălău, potrivit celor de la cancan.ro.

13

„Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mi se mai pare glumă”, a mai mărturisit Bianca, pentru cei de la XNS.

14

La auzul acestor vești, multe persoane au crezut că Alex Bodi ar avea legătură cu respectivul incident. Acesta s-a apărat și a declarat că nu mai vrea să fie asociat cu niciuna dintre acțiunile blondinei. „Îmi pare rău de ea că e într-o situație mai delicată. Nu am nicio implicare în viața dânsei. Nu mă interesează lucrul ăsta. Am spus și eu că nu vreau să mai am nicio treabă cu această doamnă, nici nu mai vreau să îi pronunț numele. Nu mai vreau să fiu implicat în niciun fel de discuție care are legătură cu cele două doamne (Bianca și prima lui soție, n.r.)…

Nu vreau să mai fiu asociat cu acest nume, cu acest om. Nu mă interesează, îmi pasă doar de mine și de copilul meu. Sunt într-o situație foarte gravă acum”, a spus afaceristul.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed