Home Stiri Mondene Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost văzută în casa lui Alex Bodi: „Am venit pentru că…”

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost văzută în casa lui Alex Bodi: „Am venit pentru că…”

autor Negriu Elena
1,6K views

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par a fi lăsat în urmă scandalul și certurile de acum câteva zile și încearcă să își mai dea o șansă.

După ce au luat cina împreună la el acasă și au încărcat pe conturile lor de Instagram, la stories, fotografii și filmulețe de la seara romantică, blondina a făcut acum primele declarații.

Se pare că, în ciuda faptului că au divorțat și s-au certat în repetate rânduri, Alex Bodi este mai decis ca oricând să o recucerească pe Bianca Drăgușanu.

Aceasta a vorbit pentru prima dată după ce a avut loc cina romantică și a precizat că a fost în casa lui Alex Bodi deoarece au avut de semnat un contract ce are clauze de confidențialitate.

Cu toate că se declară dezamăgită și rănită de tot ce s-a petrecut urât între ei, blondina dorește să îi mai acorde o șansă.

„Am aterizat forțat în casa lui. Eu respect legea, dar am venit pentru că trebuia să semnăm un contract

care presupune niște cauze de confidențialitate și sunt la stadiul de discuții, despre ce trebuie să se întâmple.

Eu sunt supărată, rănită, dezamăgită, dar sunt de acord să îi dau un timp în care să văd că ceea ce spune este echivalent cu ceea ce face”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

Aceasta a precizat că indiferent ce vor face pe viitor, nu dorește să ofere explicații…

„Suntem doi oameni asumați și nu vreau să mă mai explic în fața nimănui”, a adăugat Bianca Drăgușanu.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed