Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce l-ar fi bătut pe Bădălău: „Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș”

Share

În urmă cu doar câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu a fost acuzată că a luat la bătaie mai mulți invitați de la o petrecere. Printre aceștia se numărau și Gabi Bădălău, dar și câteva fete care au fost chemate pentru a întreține atmosfera în timpul petrecerii burlacilor. Acum, fosta prezentatoare TV face mai multe declarații despre cele întâmplate.

„Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș. Eu, dacă vreau să fac ceva, fac, dar nu este așa cum se spune. Se exagerează. Tot ce mă deranjează pe mine este că o femeie, nu dau nume, vine fără dovezi. Mi se pare așa. (…) Eu muncesc de o viață pentru numele meu. Eu nu susțin violența, dar, dacă mă deranjează ceva, impun respect. (…).

Eu m-am dus la mine acasă și am deschis cu cheia ușa casei. Eu nu sunt Batman. (…) Nu vreau să vorbesc despre povestea asta. Le-am dat «Bună seara!» și au plecat. Nu eram înarmată. Dacă cineva face vreo acțiune, fac și eu.

Eu nu mă duc pe la bărbați prin casă să prestez servicii. Dacă cineva o sa aibă o problemă cu mine și spune că eu sunt autoarea acestui film SF, mergem să vedem cine are dreptate”, a spus aceasta în cadrul unei emisiuni, conform celor de la cancan.ro.

Bianca Drăgușanu a fost dată în vileag de un martor ocular

„Ce am pățit la petrecere cu Bianca Drăgușanu nu am pățit în viața mea cu nicio nebună, oricât de nervoasă ar fi fost! Eu am crezut că Gabi poate să o țină în frâu. Cum naiba s-o fi prins să vină acolo, habar n-am?!

Când eram și noi bine de tot, a dat ușa de pereți și a început să dea pumni și picioare unde a văzut cu ochii. N-a ținut cont de cine mai era cu noi, a dat și în ei. Și noi – fetele – și ei – băieții – eram goi, dar chiar nu făceam nimic.

Luam baloane și dansam. Am fugit toți pe scări, în chiloți. Fiecare cum a apucat. Demență! Și, după, l-a alergat pe al ei până a înnebunit ăla de s-a ascuns într-un boschet, cică. O seară de neuitat, ce să mai zic!”, a povestit o martoră oculară pentru cancan.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news