Bianca Drăgușanu pune bazele unei noi afaceri profitabile

Share

Bianca Drăgușanu este una dintre persoanele publice din România care nu se pot plânge de situația lor financiară. Potrivit celor de la playtech.ro, aceasta câștigă 30.000 de euro lunar, ceea ce înseamnă că își poate permite tot ceea ce își dorește.

Tocmai datorită faptului că situația financiară îi permite să-și cumpere tot ceea ce vrea, Bianca a decis să investească banii pe care îi are. Așadar, fosta prezentatoare vrea să își cumpere o casă, deoarece, în prezent, locuiește într-un apartament. Mai mult decât atât, Bianca vrea să își deschidă și o afacere în acest domeniu.

„Am tot fost să văd niște case, vreau una cu o curte. Sunt în vizionări, încă nu am găsit ceea ce caut. Merită. De când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi, chiar dacă există inflație. Sunt sceptică, nu vreau să deconspir planurile mele, dar, da, intenționez să demarez o afacere imobiliară”, a spus Bianca pentru cei de la playtech.ro.

Bianca Drăgușanu nu a trecut mereu prin momente frumoase

„Sunt multe clipe ale vieții mele când nu pot să îmi ascund sentimentele, pentru că eu nu pot fi falsă sau perversă. Astăzi simt că, dacă ceva mă provoacă, am să dau curs stării și imaginației pe care le am. Sper să nu fiu provocată de nimeni. Parcă sunt într-o stare de război. Îmi fierbe sângele în vene, fix îmi fierbe sângele în vene. Îmi doresc din suflet ca această zi să se termine bine și să nu apară nimic care să-mi influențeze starea.

Știți, despre mine pot spune că sunt o persoană foarte bună și corectă, doar că, în momentul în care sunt mințită, am senzația că sunt subestimată, iar, atunci, nu mai pot să mă abțin, mă activez. (…) Aviz celor care mă subestimează, stați cuminți! Nu mă subestimați, pentru că mă activați și sunt greu de oprit”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news