Bianca Drăgușanu pune la punct ultimele detalii pentru mutarea în Dubai

Share

Nici bine nu a început anul, că Bianca Drăgușanu este pusă pe fapte mari. Aceasta este mai hotărâtă ca niciodată să se mute în Dubai și a început să se uite după apartamente. Blondina vrea să plece din România cât mai repede și dă zor pentru a pune la punct toate detaliile.

Potrivit celor de la cancan.ro, blondina este ajutată chiar de către Denisa Tănase și Mircea Brânzei pentru a-și găsi apartamentul visurilor. Cum Bianca iubește extravaganțele, este decisă să achiziționeze un apartament de lux, deoarece vrea să beneficieze de tot ceea ce își dorește.

„Caută să își cumpere un apartament în Dubai. Mircea e cel care o îndrumă în această treabă. Bianca este foarte hotărâtă, dar caută un apartament de lux, nu vrea ceva «de mâna a doua». Ce caută ea este extrem de scump. Din câte am înțeles. Dacă nu își găsește ceva luxos, nu cumpără, mai așteaptă până o să strângă toți banii”, au spus persoane apropiate blondinei, pentru sursa menționată anterior.

Bianca a luat decizia de a se muta din România după ce s-a despărțit de Alex Bodi. Vedeta s-a decis să rupă orice legătură pe care o avea cu el, fiind dezamăgită de faptul că a cerut-o pe Daria cu același inel cu care a cerut-o și pe ea.

„Omul este bolnav, eu știu că este prietenul tău. Nu este normal ce face. El are o relație asumată de mai bine de două luni cu fata asta și, de opt luni, neasumată.

Am auzit că Daria l-a vizitat în închisoare și că se iubesc mult de tot. L-a vizitat într-o zi. Dacă se căsătoresc, pot să-i fac eu rochia de mireasă, că știu că nici la ea nu mai merg afacerile. Aia e îndrăgostită de el, el e îndrăgostit de ea, de ce mă sună pe mine să mă întrebe de turc?! Că nu înțeleg!”, i-a spus Bianca unui prieten al lui Alex,  conform celor de la spynews.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news