Home Stiri Bianca Drăgușanu, pusă la zid: „O persoană falsă”

Bianca Drăgușanu, pusă la zid: „O persoană falsă”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 548 views 2 minute timp de citit

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu au fost prietene foarte bune pentru o perioadă îndelungată. Cele două au fost soțiile lui Alex Bodi, iar problemele prin care au trecut din cauza sa par să le fi apropiat foarte mult. Cu toate acestea, s-au certat extrem de tare, iar Iulia a decis să vorbească despre acest lucru.

„Eu chiar o rog să vorbească cu mine și să spună ce o deranjează. Ea are niște reacții prostești ale unor filme pe care și le produce singură în cap. E foarte simplu să mă sune, eu nu sunt genul de om care să am orgoliu mai mare decât mine, așa cum e ea. Ea a fost prinsă cu mâța-n sac când am avut cearta aceea, dacă nu era adevărat, ea putea să vorbească, să-mi spună”, a spus Iulia în cadrul emisiunii XNS.

„Totul e adevăr. A fost o persoană falsă, mi-a dat o lecție foarte bună, eu mi-am deschis sufletul în fața ei, dar ea a fost perversă și falsă. Toți prietenii au trădat-o, toate cunoștințele au trădat-o, vorbește de oameni ca fiind tradători, dar vorbește despre ea. Ea s-a dat prietena mea”, a mai declarat fosta soție a lui Alex Bodi, conform playtech.ro.

„Eu mereu am vrut să păstrez o legătură foarte strânsă cu el, e tatăl copilului meu. Dar am suferit mult. Nu a fost doar vina ei, a fost și vina lui, poate chiar mai mult a fost vina lui. Ei îi zice ceva, mie îmi promitea altceva, când se certa cu ea, venea la mine.

Era prea mare presiunea ca ea să mă cunoască pe mine, după ce a rupt o familie. A vrut să fie sigură că nu mai există sentimente între mine si Alex. La un moment, dat i-am spus lui Alex că, dacă asta își dorește, să rămână cu această femeie. Noi un an și jumătate am fost la cuțite, eu și Bianca”, a povestit aceasta în urmă cu ceva vreme, conform sursei menționate anterior…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies