Home Stiri Bianca Drăgușanu, reacție acidă la adresa Dariei Radionova: „Îmi este milă de ea și de această comedie penibilă”

Bianca Drăgușanu, reacție acidă la adresa Dariei Radionova: „Îmi este milă de ea și de această comedie penibilă”

autor Buinoschi Andreea
157 vizualizari

Bianca Drăgușanu a dovedit, încă o dată, că a încheiat orice socoteală cu Alex Bodi. Deranjată de faptul că a fost înșelată, dar și deoarece logodnica lui Bodi, Daria Radionova, vorbește în mod public despre ea, aceasta a transmis un mesaj extrem de acid.

„În primul rând, despre cine vorbim? Este comic și amuzant! Vorbim despre niște persoane care vorbesc despre mine ca să se scrie despre ele.

Ce părere să am despre o femeie care a fost amanta fostului meu soț, din februarie 2020? Mi se pare penibil cum o persoană care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an să deschidă gura și să se pretindă a fi ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi.

Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile. Îmi este milă de ea și de această comedie penibilă, nu este circul meu. În favoarea ei, ar fi fost bine să tacă, nu să se agaţe ca o lipitoare de numele meu ca să apară la TV sau în ziare. Eu sunt Bianca Drăgușanu, am peste 14 ani de carieră și proiecte TV.

Şi asta datorită numelui meu. Restul, ca și ciupercile după ploaie. Repet, nu-mi doresc asocierea cu nişte personaje cu care nu am tagențe”, a spus blondina, pentru cei de la fanatik.ro.

În apărarea sa, Daria Radionova a declarat că nu are nicio treabă cu Bianca și că viața sa nu este importantă pentru ea. „Nu am niciun mesaj de trimis acestei femei. Viața ei nu mă interesează și nu mă deranjează. A spus multe lucruri rele despre mine și a încercat intenționat să mă doboare. Nu voi face asta, la rândul meu. Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui”, a mărturisit Daria, pentru cei de la cancan.ro…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies