Home Stiri Bianca Drăgușanu reacționează, după ce Oana Mareș a jignit-o: „Deschizi gura și miroși a prostie”

Bianca Drăgușanu reacționează, după ce Oana Mareș a jignit-o: „Deschizi gura și miroși a prostie”

autor Buinoschi Andreea
157 vizualizari

Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, iar multe persoane au fost deranjate de acest lucru. Printre persoanele care au considerat că Bianca nu a fost o alegere inspirată s-a numărat și Oana Mareș, care a transmis public un mesaj.

„Când ești un c***t cu ochi și uită lumea de tine, faci afirmații de r***t, ca să ți se vadă și ție ochii. Poate că ar trebui să-ți aduci aminte că tu, asta nebăgată în seamă, căsătorită fiind, te-a adunat soțul tău de la amant de acasă! Să-ți fie rușine că deschizi gura și miroși a prostie! O frustrată leșinată și nebăgată în seamă! Din fericire, sunt eu cea importantă pentru existența ta «invizibilă» și uite așa c*****l a făcut, în afară de ochi, și gură! Jet!”, a spus Bianca Drăgușanu despre Oana, conform cancan.ro.

„Pentru că a ajutat și a dat Dumnezeu la toată lumea podcast…  să facă, dar să și asculte, nu mă pot abține să nu remarc un fenomen. «Valorile» care huleau cu patos și spume la gură televiziunile care invită numai c***e și neica nimeni, scuturați din țărână, au acum ocazia să aibă propriii invitați, pentru că, așa cum v-am zis, s-a dat câte un podcast pe cap de locuitor, să nu se supere nimenea.

Când să văd și eu, în rol de invitați, valorile alea de nu aveau loc la TV, oamenii ăia deosebiți cărora le dădeau brânci cu b****e, de pe canapea, divele făcute din bucăți, muzicanții școliți și apreciați de lumea întreagă, olimpicii, copiii-minune, scriitorii și desenatorii de minuni, hait, sorpresa!

Ăia de se dădeau de-a berbeleaca, cu ochii leșinați de dezamăgire, că televiziunea e de c…t , că promovează numai prostituate și nontalente, invită fix oamenii de care nu aveau loc pe metru pătrat de emisie.

Ce aflu eu azi, dintr-un podcast, din news feeds, unde invitată este un exemplar de care nu avea nimeni loc? Că banul e valoarea și nu trebuie să frecventezi facultate neapărat, că ea are vreo două-trei cunoștințe cu facultăți multe care merg cu metroul, iar asta e bleah.

Iar dacă televiziunile aveau scuza ratingului, cheltuielile aferente producțiilor, tu, prețiosule, chiparosule, nu mai ai aceeași scuză decât dacă ai devenit, la rândul tău, sclavul bănuțului, iar asta înseamnă că valoarea nu a existat nicicând…

Dacă îmi aduci în online tot @#$%^ce se deosebesc de pământ doar prin marea cantitate de puroi, înseamnă că vrei vizualizări multe, rapid, să vină bănuțul gros și poți anula orice discurs, ba chiar te poți anula pe tine, să ne faci un bine!”, au fost cuvintele Oanei Mareș.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies