Bianca Drăguşanu reacţionează, după ce s-a spus că nu îşi cumpără haine originale

Share

Bianca Drăguşanu este din nou în atenţia tuturor, după ce a fost acuzată că îşi cumpără haine fake. După ce mai multe persoane de pe TikTok au insinuat că hainele pe care le poartă nu ar fi originale, Bianca a postat facturile şi a spus că nimic nu este adevărat, deoarece banii pe care îi face sunt folosiţi pentru a se răsfăţa.

„S-a făcut pe TikTok un cont fals în care se spune că eu port haine fake. Argumentele care sunt: culoarea e altfel, nasturele stă altfel. Când faci o poză, în primul rând, bagi filtre! Eu bag filtre, pentru că mie așa-mi place. În al doilea rând, lumina, în al treilea rând, nu toate hainele arată în realitate fix ca în poze. Multora le fac retur, pentru că nu sunt ca în poze.

Am cheltuit peste 40.000 de euro în ultima lună doar pe haine numai de firmă. Dacă ar fi fost adevărat că îmi cumpăr haine fake, aș fi tăcut din gură și aș fi ignorat. Oricum, fiecare crede ce vrea! Dar, când eu știu ce am comandat… Am pe e-mail bonurile, am făcut filmulețe și le-am postat.

Zilele trecute, mi-am comandat o geacă de la Gucci, măsura 36, am filmat geaca, nu știu ce … Și am trimis-o înapoi. Îmi era mică măsura 36 și am făcut retur. Și-ți bagă banii în 14 zile. A fost 2.200 de euro. Și, astăzi, mi-a adus iar geaca, măsura 38 și am făcut iar video și am zis că e a doua geacă, același model.

Nu beau, nu fumez, nu am vicii! Investesc mult în mine pentru că mă iubesc mult de tot! Eu, când știu că investesc în ceasuri, proprietăți și diamante, nu pot să accept să zică cineva așa ceva. E plăcerea mea să investesc în mine. Îmi fac cadouri în fiecare zi!”, a spus Bianca pentru cei de la cancan.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news