Home Stiri Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre despărțirea de Bădălău: „Și-a dat seama după trei săptămâni”

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre despărțirea de Bădălău: „Și-a dat seama după trei săptămâni”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 458 views 3 minute timp de citit

După ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, iată că primele declarații nu au întârziat să apară. Bianca a stat de vorbă cu cei de la cancan.ro și a spus că, de fapt, despărțirea a avut loc acum câteva săptămâni.

„A fost o chestie acum câteva săptămâni și, de atunci, la revedere, fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie. Atât timp cât eu pot să-mi ofer siguranță singură, pot să-mi ofer protecție singură, pot să-mi ofer cadourile cele mai frumoase, mi le fac singură.

Atât timp cât eu sunt bine pe picioarele mele, nu am nevoie de cineva care nu știe să mă facă fericită. Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place. Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite.

Mie îmi place să merg la sală, să fac sport, altora le plac mai mult petrecerile și combinațiile, eu nu sunt așa. Eu sunt foarte organizată în viața mea. Duc un stil de viață sănătos, am grijă de copilul meu, merg deseori cu el în vacanțe, stau cu el atât timp cât am timp.

Am afacere, mă trezesc dimineața, merg două ore la sală, vin la atelier, am celelalte contracte de imagine de onorat. Nu am timp să pierd chiar fiecare noapte pe povești despre nimic.”, a spus Bianca Drăgușanu pentru cei de la cancan.ro.

Bianca Drăgușanu dă de înțeles că nu mai există cale de întoarcere

„A fost o înțelegere tacită și, din respect pentru relația pe care am avut-o, nu o să dau foarte multe detalii, pentru că a trecut, a fost, ce mai contează ce a fost, cum a fost?

Evident că, la un moment dat, a fost ce trebuie, după care s-a rupt o rotiță și ați văzut cu toții că eu mă exteriorizez atunci când e cazul, din păcate. Nu mai este ce trebuie, fiecare merge pe drumul lui. Totuși, aproape doi ani au trecut, au fost momente foarte frumoase, dar eu prefer să nu mai discut despre ce a fost. Nu trăiesc în ce a fost, trăiesc în ce este.

Nu am regrete, nu mă mai leagă nimic de acest trecut care e apropiat oarecum. Nu avem ce să mai vorbim, nu avem de ce să dăm comunicate de presă, nu avem de ce să dăm explicații!”, a mai spus creatoarea de modă.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies