HomeStiri Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi. Cum arată ținuta purtată de blondină

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi. Cum arată ținuta purtată de blondină

autor Negriu Elena
1,5K views 3 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut marea dezvăluire: după nenumărate certuri și împăcări, s-au căsătorit civil în mare secret, luând pe toată lumea prin surprindere. Cei doi au spus „Da!” în fața ofițerului stării civile și au făcut public marele eveniment abia după ce a avut loc.

14

Ceremonia a fost una extrem de restrânsă, fiind prezenți alături de ei doar câțiva prieteni apropiați ai cuplului, ce au semnat în calitate de martori. Bianca Drăgușanu s-a prezentat într-o rochie albă din dantelă realizată special după indicațiile sale, cel mai probabil fiind creată de echipa sa, întrucât blondina are o afacere cu haine. Buchetul pe care l-a avut la cununia civilă a fost alcătuit din trandafiri în nuanțe mov și roz. Inelul de logodnă primit de aceasta are o piatră uriașă și este estimat la valoarea de 10.000 de euro.

15

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este”, a spus Bianca Drăgușanu într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

16

„O să afle mama acum și de la voi și părinții lui. Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate… (n.r.: martori). A fost discutată de mai multă vreme (n.r.: cununia). Nu știu…(n.r.: nuntă). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, a adăugat blondina pentru aceeași sursă.

17

„Amândoi am avut emoții. Sunt emoții…acum trebuie să dăm explicații la toată lumea”, a declarat Alex Bodi. Într-un interviu pentru VIVA!, Bianca Drăgușanu precizase faptul că își mai dorește copii. „Eu i-am cunoscut părinții și el pe ai mei. Am fost împreună la părinții lui în Spania, iar el a fost cu mine la mama și la Sofia (n.r.: fiica ei cu Victor Slav). Nu s-au cunoscut părinții noștri între ei, dar urmează să se cunoască și ei. Eu nu cred nimic până nu văd. Noi suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui. El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii. Pe Alex l-au întrebat anumite persoane dacă eu chiar am avut un copil. I-am arătat poze cu mine însărcinată pe care nu le-am făcut publice, pentru că nu îmi stă în fire. Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima”, a spus Bianca Drăgușanu…

Sursa: viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed