Home Stiri Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție: „Îmi place să am gura mare”

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție: „Îmi place să am gura mare”

autor Mirela
560 views 3 minute timp de citit
  • Bianca Drăgușanu a apelat la o nouă intervenție chirurgicală.
  • Aceasta nu s-a sfiit niciodată din a recunoaște că are intervenții estetice și mereu a afirmat că se simte bine după ce le face.
  • De data aceasta, fosta prezentatoare a apelat la o intervenție la nivelul buzelor.

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Aceasta a trecut din nou pragul cabinetului medicului estetician și și-a făcut o intervenție la nivelul buzelor.

Acesta nu s-a ferit să le spună și fanilor despre cele întâmplate, menționând faptul că îi place să aibă gura mare, motiv pentru care a apelat la o nouă procedură.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze. Nemulțumită de cum arăta, aceasta și-a are făcut buzele, modificându-și nu doar volumul, ci și modul în care acestea arată. Blondina s-a declarat extrem de mulțumită de rezultat, însă a făcut și o glumă pe seama modului în care arăta.

Bianca Drăgușanu și-a schimbat forma buzelor

„Ca să fie treaba exact cum mi-am propus eu, astăzi am mers iar la medicul estetician. Doamna doctor mi-a promis că îmi face buzele și baby botox, că nu vreau să stau încruntată în perioada următoare. Să începem botoxul și completarea buzelor!

Mă ajută și filtrul, dar, în afară de filtru, mie îmi place să am gura mare, cu buze mari, cărnoase, voluminoase, tot.(…) Sunt un pacient mulțumit, dar parțial demachiat.

Mai vin din nou, vin din nou până în septembrie, pentru un cat eyes. Ne vedem în două săptămâni, ca să facem o nouă procedură”, a spus aceasta în mediul online.

Fosta prezentatoare a explicat necesitatea operațiilor

Bianca Drăgușanu nu s-a oprit aici și a declarat că mai multe intervenții estetice pe care și le-a făcut au fost o adevărată necesitate. Fosta soție a lui Victor Slav a declarat că, din cauza problemelor pe care le-a avut, a fost nevoie să își facă mai multe intervenții și la nivelul danturii.

„O să încerc să le remodelez, adică voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe, care să nu răsfrângă buza. Eu aveam atât de multă substanță băgată, încât, dacă te uiți la pozele mele, buza de jos se răsfrângea”, a declarat aceasta în urmă cu ceva vreme.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies