Home Stiri Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 611 views 3 minute timp de citit
  • Bianca Drăgușanu a decis să își facă o nouă operație estetică.
  • De data aceasta, intervenția chirurgicală va avea loc la nivelul corpului.
  • Fosta prezentatoare TV își dorește cu orice preț să ajungă la corpul pe care l-a vrut mereu.

Bianca Drăgușanu a trecut din nou pragul cabinetului medicului estetician pentru o nouă intervenție estetică. De data aceasta, vedeta dorește să își sculpteze corpul și să ajungă la rezultatele dorite.

Tocmai din acest motiv, fosta prezentatoare a decis să își facă o operație care va facilita și mai multa atingerea scopului final. Mai mult decât atât, aceasta susține că procedura nu este deloc dureroasă.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre noua intervenție estetică?

„Sunt foarte fericită. Sunt într-un loc foarte drag mie. Bineînțeles, am venit să îmi fac intervenții noi, îmi fac din nou proceduri. (….) Face excepții pentru mine. Azi am de gând să îmi refac mandibula. Nu am mai făcut-o de un an și trebuie din nou.

Nu este o procedură deloc dureroasă, iar rezultatele se văd pe loc. Se mențin până la un an, un an și jumătate. O să fiu ca Angelina Jolie cu maxilarul îsta”, a declarat aceasta, conform spynews.ro.

Fosta prezentatoare s-a împăcat cu Bădălău, deși susținea că nu mai există cale de întoarcere

„Eu știu ce vreau și ei se pierd pe drum. Eu îmi doresc un bărbat puternic, un bărbat asumat, un bărbat matur, un bărbat care să înțeleagă că timpul este cel mai prețios lucru pe care poate să mi-l ofere și nu costă bani. Bineînțeles că îmi doresc lângă mine și un bărbat puternic financiar. Dacă nu are mai mulți bani decât mine, eu nu-l văd puternic”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

„E vorba de corazon, acum nu știm, nu am zis neapărat că nu, nici că da. Există niște sentimente care nu se pot șterge cu buretele. Și, indiferent ce ar spune lumea, între noi chiar a fost o dragoste frumoasă și adevărată. Acum, că eu nu vreau să mai vorbesc, să mai dau detalii, pentru că nu cred în promisiuni și nu cred în lucruri din astea efemere, e partea a doua. Nu vreau să mai vorbesc despre chestia asta și mă abțin pe cât pot.

A fost o chestie acum câteva săptămâni și, de atunci, la revedere, fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie. Atât timp cât eu pot să-mi ofer siguranță singură, pot să-mi ofer protecție singură, pot să-mi ofer cadourile cele mai frumoase, mi le fac singură”, a spus aceasta pentru cei de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies