Home Stiri Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă operație estetică

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă operație estetică

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 805 views 2 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu a plecat din nou spre o clinică din Cluj. După ce, de curând, și-a făcut o rinoplastie, aceasta a mai apelat la o intervenție estetică, dar, de data aceasta, la nivelul mandibulei.

Aceasta a fost mereu deschisă cu privire la operațiile estetice pe care le are și, la fel ca de fiecare dată, le-a arătat fanilor ce și-a mai făcut. Fosta soție a lui Alex Bodi le-a arătat internauților întreaga procedură și, conform spuselor sale, nu a fost una deloc dureroasă, ba chiar ar fi fost extrem de ușoară.

Întreaga intervenție a fost finalizată în doar câteva minute și, acum, Bianca este extrem de mulțumită de rezultat. Mai mult decât atât, în urmă cu ceva timp, fosta prezentatoare de la Kanal D a mărturisit că vrea să își facă o operație și la nivelul sânilor, schimbându-și silicoanele.

După câteva zile de la operație, Bianca le-a spus fanilor ei de pe Instagram că nu este foarte încântată de rezultatul rinoplastiei. Deoarece avea fața extrem de umflată, vedeta a mărturisit că cel mai bine ar fi fost să nu apeleze la nicio operație și că vrea ca fața ei să revină la normal cât mai repede cu putință.

„Mamă, cum e nasul! Aproape rât! Ai înnebunit? Elf cu rât? Cine a mai văzut? M-a mâncat în c**, cum s-ar zice, că puteam să stau, naiba, cu nasul meu, dar mie mi se părea ca am o cireșică în vârful nasului și am vrut să scap de ea și acum am ditamai nasul de rât. Sper să se dezumfle cât mai repede, că nu mai rezist”, a mărturisit creatoarea de modă pe rețelele sociale…

După ce a luat decizia de a-și face mai multe îmbunătățiri, multe persoane au criticat-o pentru acest lucru, spunând că numărul intervențiilor estetice este, deja, mult prea mare.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies