Home Stiri Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu, luate în vizor de către Iulia Albu

Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu, luate în vizor de către Iulia Albu

autor Buinoschi Andreea
177 vizualizari

Iulia Albu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde, din nou, nu a avut milă de vedetele din România. De data aceasta, ținta criticilor sale au fost Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu, din cauza modului în care și-au editat pozele din Maldive.

„Poți să mergi în Maldive în mai multe feluri, în general poți să zbori, poți să mergi și pe jos. Când mergi pe jos, e ceva mai dificil pentru că, vedem din această imagine, s-ar putea să întâmpini niște probleme la labă. Laba piciorului Adelinei este, practic, mai mare decât capul ei, ceea ce este ceva… Ca să ne înțelegem, când ne dorim să ne micșorăm capul și să ne lungim picioarele, există și alte programe de editare decât cele mai ieftine care ne fac să arătăm așa.

Oricum, o văd cam tristuță pe Adelina, o fi din cauza faptului că n-a avut o perioadă prea glorioasă în ultimul timp și au fost foarte mulți răutăcioși care au spus tot felul de lucruri la adresa ei. Nu noi, pentru că noi nu suntem niște răutăcioși”, a spus criticul de modă la adresa Adelinei Pestrițu.

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Mihai Albu nu s-a oprit aici și a luat-o la rost și pe presupusa iubită a lui Gabi Bădălău. Deoarece și aceasta a plecat tot în Maldive, pozele nu aveau cum că lipsească de pe rețelele sociale. Așadar, aceeași problemă a avut-o și Bianca, potrivit fostei membre a juriului de la Kanal D.

„Când zbori la altitudine foarte mare, altă problemă este aceea că ți se poate micșora capul, nu doar să ți lățească laba piciorului. În general, micșoratul capului mă îngrijorează, nu neapărat lungirea picioarelor, pentru că toată lumea vrea să aibă picioarele mai lungi decât le are, dar totuși nimeni nu are capul atât de mic”, a fost următorul comentariu al Iuliei, dar, de data aceasta, făcut la adresa Biancăi Drăgușanu…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies