Home Stiri Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună în văzul tuturor

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună în văzul tuturor

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 589 views 2 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să nu își fi încheiat toate socotelile. Cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună, după ce afaceristul a scăpat de arestul la domiciliu. Mai mult decât atât, Bianca pregătește nunta de un milion de euro cu Gabi Bădălău, dar gândul pare să îi fie tot la fostul soț.

Cancan.ro a pus la dispoziție mai multe imagini cu Bianca și cu Alex Bodi, în timp ce au luat masa într-un restaurant. După ce respectivele imagini au ajuns în presă, fosta prezentatoare a declarat pentru sursa menționată anterior că aceasta nu s-a văzut intenționat cu Bodi, ci el a fost cel care o urmărea și care o săruta fără voia ei.

Relația pe care Bianca și Bădălău o au este presărată cu multe discuții și despărțiri, dar se pare că sentimentele dintre ea și Alex Bodi nu au ajuns la final, iar apropiații lor susțin că, la un moment dat, nu exclud o împăcare între cei doi.

Zilele trecute, Bodi a făcut publică o filmare în timp ce Bianca vorbea cu mama ei, spunând că el nu a agresat-o, acesta încercând să dovedească faptul că nu a fost violent cu ea. „Mama, hai să-ți explic. Te rog, ascultă-mă o secundă! Dar ascultă-mă! Ascultă-mă! Vorbesc eu o secundă acum. Te rog, ascultă-mă și iartă-mă! Te implor, ascultă-mă! Eu… Hai să-ți explic ce am făcut acum, ca să înțelegi și tu, că el se impacientează foarte tare. Acum sunt la farmacie, îmi cumpără niște lucruri, vitamina C.

Doar îți povestesc. Noi, aseară, am ieșit la restaurant, frumos, elegant, m-a scos la cină, omul nu a avut nicio problemă cu mine, s-a purtat frumos. Eu, din frustrare că a șters niște poze cu mine, am început să șterg și eu poze cu el și, atunci, i-am dat foc. El s-a enervat și mi-a luat mie telefonul. Și, atunci, acolo, ne-am smucit unul pe altul în restaurant, ne-am îmbrâncit”, a fost discuția purtată de Bianca, potrivit cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies