Home Stiri Mondene Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au logodit! Iată cum au dat vestea cea mare!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au logodit! Iată cum au dat vestea cea mare!

autor Negriu Elena
1,K views

Cu toate că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit și împăcat de multe ori, se pare că lucrurile încep să se așeze cum nu se poate mai bine pentru cei doi, întrucât au decis să ducă relația la un nivel superior.

Recent, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au uimit pe toată lumea prin faptul că s-au logodit. Fotoreporterii au fost pe fază și au capturat momentul în care afaceristul i-a pus Biancăi inelul pe deget, pe când se aflau în interiorul unui local din Capitală.

Blondina a postat clipul respectiv pe pagina sa de Instagram, luându-și fanii prin surprindere, aceștia neștiind tot ce au văzut dacă este real sau, din contră, o glumă, din cauza relației tumultuoase și imprevizibile cu care sunt învățați, nemaiștiind care este stadiul acesteia.

Totuși, în ciuda experiențelor din trecut, se pare că, de această dată, relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi trece prin una dintre cele mai fericite perioade, cei doi luând lucrurile în serios.

Mai mult decât atât, după momentul emoționant în care Alex i-a pus Biancăi inelul pe deget, aceștia și-au sărbătorit logodna. Cei doi îndrăgostiți au lua masa de prânz, savurând nu doar mâncăruri delicioase, ci și băuturi fine.

Frumoasa vedetă a făcut de curând declarații în privința relației cu iubitul său, precizând că sunt pregătiți să treacă la fapte și să avanseze. În plus, Alex Bodi și fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Victor Slav, se înțeleg bine, se comportă civilizat unul cu celălalt, după cum a declarat chiar Alex Bodi pentru Antena 1, așadar nu există motive care să împiedice bunul mers al lucrurilor.

Bianca Drăgușanu s-a destăinuit într-un interviu pe care l-a acordat de curând pentru revista Viva!, unde a vorbit despre stabilitatea relației sale cu Alex Bodi și ceea ce își doresc pe viitor.

„Suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui. El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă, o să vedeți și voi…

Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii… Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima”, a spus blondina.

Sursa: stirimondene.fanatik.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed