Home Stiri Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, un nou scandal

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, un nou scandal

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Relația pe care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi o au poate fi scenariul unui film. Ba se ceartă, ba se împacă însă tot împreună rămân. De data aceasta, ieșirile nervoase au avut loc chiar în mediul online, unde multe persoane au putut să vadă cum decurge o ceartă între ei.

Cei doi se aflau în mașină, iar fosta iubită a lui Victor Slav a făcut o criză de nervi, atunci când i-a spus lui Bodi că vrea să primească atenție. În acel moment, afaceristul a refuzat-o, iar ea, nearvoasă, a început să țipe, ba chiar a tras și de tricoul său. Însă, de data aceasta, totul a fost doar un rol interpretat de cei doi, pentru a putea realiza un filmuleț pentru TikTok.

În urmă cu o lună, Bianca a fost surprinsă cu o mulțime de vânătăi pe mână, iar oamenii au fost convinși că acelea erau urmele violenței afaceristului. Atunci, susținătorii blondinei i-au trimis tot felul de mesaje vinovatului, spunându-i că nu este bine ceea ce face, și l-au judecat grav pentru acest lucru.

Sătul să fie acuzat pe nedrept, așa cum susținea, acesta a mărturisit că totul este o neînțelegere și lumea nu știe cum au stat, de fapt, lucrurile.

„Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzaţii care mi se par penibile. Sunt acuzaţii nefondate. Nu există să-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii noştri. Când am ieşit s-a văzut că am ieşit normal”, a declarat atunci Bodi, pentru cei de la spynews.ro…

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies