Home Stiri Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au oferit primul interviu, chiar din casa milionarului turc

Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au oferit primul interviu, chiar din casa milionarului turc

autor Buinoschi Andreea
354 vizualizari

Antena Stars a reușit să filmeze în casa milionarului turc Cengiz Şıklaroğlu, unde se afla și Bianca Drăgușanu. Aceștia au oferit un interviu de-a dreptul senzațional, dar punctul culminant a fost părerea pe care turcul o are despre Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

„În primul rând, vă mulțumesc pentru că ați venit. Sunt un om normal. Sunt cerchez, nu sunt turc, dar am venit în Turcia. Sunt un om de afaceri. Dar noi avem reguli. În ceea ce privește viaţa mea, da, toată lumea spune că este viaţă de gangster. Dar nu este viaţa unui gangster! Este viaţa unui bărbat adevărat”, a declarat acesta.

Mai mult decât atât, în cadrul aceluiași interviu, Cengiz a spus despre Bianca faptul că este o „româncă periculoasă”, dar și „diferită”.

În urmă cu puțin timp, excentricul turc a povestit și ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Bodi, amenințându-l cu moartea.

„Bianca mi-a trimis un mesaj și a luat o cină frumoasă, cu prietena ei, Mitza, la mine acasă. Când am aflat că nu se încheiase căsătoria Biancăi, am stat departe de ea. După întâlnirea noastră, s-a împăcat cu Alex. Pe 20 septembrie l-am întrebat pe prietenul nostru comun, Ștefan, cine este Alex şi i-am spus că, dacă Alex va continua să vorbească, o să-l împușc.

În lumea noastră, toți ştiu că eu, dacă spun că voi împușca pe cineva, o voi face. Alex nu spune adevărul. El nu a venit pentru nevasta lui la mine, el a venit pentru a nu fi împușcat de mine. A venit pentru el, nu că îşi iubește soția. Alex s-a gândit la viața lui şi a venit pentru pace.

Ești un bărbat care mi-ai putut zice că nu ai nici o problemă cu mine, eu, care m-am întâlnit cu femeia ta. Fii bărbat şi caută pe Google numele tău şi al meu. Eu, la 22 de ani, am intrat la închisoare pentru că am înființat o organizație militară teroristă. Viața mea a fost subiect al multor filme şi seriale şi au fost scrise trei cărți despre ea. Deci eu nu m-am înconjurat niciodată de oameni care vând femei ”, a spus milionarul turc, conform celor de la desprevedete.ro…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies