Home Stiri Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat în vacanță împreună, deși se credea că s-au despărțit

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat în vacanță împreună, deși se credea că s-au despărțit

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 379 views 2 minute timp de citit
  • Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat în vacanță, în Grecia.
  • Cei doi se bucură de câteva zile de relaxare în Mykonos.
  • Creatoarea de modă nu a mai vorbit de relația dintre ei de ceva vreme.

Bianca Drăgușanu a spus, în urmă cu ceva timp, că nu va mai vorbi despre viața ei personală. Acest lucru s-a și întâmplat, motiv pentru care, de câteva săptămâni bune, nu a mai postat și nu a mai spus nimic despre relația ei cu Gabi bădălău. Zilele acestea, Bianca se află în Grecia, în vacanță.

Gabi Bădălău și iubita lui s-au dat de gol

Cu toate că a postat poze și filmulețe doar cu ea, același lucru l-a făcut și Gabi Bădălău, motiv pentru care fanii lor și-au dat seama că cei doi au plecat împreună cu ajutorul peisajelor comune pe care le fotografiau.

Cu toate acestea, nici unul dintre ei nu a confirmat acest lucru, însă Bianca Drăgușanu a postat un filmuleț în timp ce se vede că se plimbă cu cineva, iar fanii și-au dat seama că este vorba de Gabi Bădălău, chiar dacă acestora li se vedea doar umbra.

Bianca Drăgușanu, deranjată de comentariile lui Carmen Harra

Carmen Harra a spus, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii ”Online Story”, că Bianca și Bădălău se vor despărțit. Femeia de afaceri a reacționat imediat și a spus că nu este interesată de acest aspect.

„Eu nu cred în previziuni, eu cred doar în Dumnezeu. Aș ruga-o să nu își mai dea cu părerea despre viața mea. Să vorbească despre cine vrea, nu despre mine. Ea e o femeie elegantă, cochetă, o admir, dar să își vadă de treaba ei, că nu mă interesează ce spune.

Nu trebuie să fii clarvăzătoare să-ți dai seama că, dacă eu mă cert cu partenerul des, nu va rezista. Eu o sfătuiesc pe doamna Harra să-și îndrepte atenția spre altcineva, că viața mea e prea minunată. De altfel, o admir și o stimez. Mi se pare că e foarte frumoasă și cochetă, dar pe mine nu mă interesează să aflu detalii despre mine. Viitorul mi-l fac eu”, a spus Bianca pentru cei de la wowbiz.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies