Home Stiri Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, despărțire definitivă: „Nu ne mai leagă nicio relație”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, despărțire definitivă: „Nu ne mai leagă nicio relație”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 824 views 2 minute timp de citit

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a ajuns la final. La nici șase luni de când au început să se întâlnească, aceștia au decis să pună punct relației, iar vestea a fost dată chiar de către afacerist.

Mai mult decât atât, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a declarat că el și Bianca nu s-au gândit la nicio nuntă, deși presa vuia despre o posibilă cununie între cei doi.

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă.

Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun.

Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine. Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți ca oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a spus milionarul pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies