HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună în Dubai

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună în Dubai

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Bianca-Dragusanu-si-Gabi-Badalau-impreuna-in-Dubai-2.jpg

Bianca Drăgușanu este plină de surprize. Aceasta le arată fanilor săi, prin intermediul contului ei de Instagram, cât de mult se distrează pe tărâmul miliardarilor. Cu toate acestea, vedeta nu se simte bine doar cu prietenele sale, ci și alături de Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună în Dubai in Stiri Mondene

Aceștia s-au distrat pe cinste, au dansat, s-au simțit bine, iar Florin Salam a fost cel care a întreținut atmosfera. Într-un club luxos din Dubai, fosta soție a lui Alex Bodi și milionarul Gabi Bădălău au dat start distracției, chiar pe muzica lui Florin Salam. Mai mult decât atât, cancan.ro a intrat în posesia unor poze în care blondina apare în compania acestuia într-un centru comercial.

În filmulețele urcate de Bianca pe Instagram se poate vedea clar cum, aproape toată noaptea, mâna unui bărbat îi atinge talia, ca, mai apoi, să o cuprindă de-a binelea. Ceasul scump pe care îl avea la mână este un detaliu extrem de important și se pare că este chiar al lui Gabi Bădălău, potrivit celor de la spynews.ro.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună în Dubai in Stiri Mondene

Bianca Drăgușanu profită de viață la maximum de când s-a despărțit de Alex Bodi. Aceasta a anunțat finalul poveștii chiar pe contul său de Instagram, după ce i-a dat mai multe șanse, toate fără niciun rezutat. „Într-adevăr, sunt foarte multe lucruri pe care eu le-am aflat despre mine în toți acești doi ani! Eu, de exemplu, n-am știut despre mine că pot să tolerez anumite situații. Eu nu am știut despre mine că pot fi manipulată ușor.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună în Dubai in Stiri Mondene

Eu nu am știut despre mine că am teamă de anumite contexte sau de anumite situații. Eu știu despre mine că am putut! Eu știu despre mine că am putut să mă compromit în anumite situații, cu toate că, știind adevărul, știam ce va urma. Știam că este ca un cerc vicios și știam că voi ajunge tot în același punct dacă iert. Drept dovadă, am ajuns în același punct în care, ca să mă simt eu eliberată, trebuie să vă spun adevărul. Pentru că doar adevărul te eliberează și, da, adevărul se află tot timpul”, este mesajul pe care l-a făcut public la acea vreme fosta doamnă Bodi…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed