HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, o nouă vacanță împreună

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, o nouă vacanță împreună

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Bianca-Dragusanu-si-Gabi-Badalau-o-noua-vacanta-impreuna-3.jpg

După soarele din Dubai și după plajele din Maldive, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să plece la munte. De data aceasta, fosta soție a lui Alex Bodi a luat-o și pe fiica sa, Sofia. Alături de mai mulți prieteni, Bianca și Bădălău se distrează de minune într-o nouă vacanță.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, o nouă vacanță împreună in Stiri Mondene

Pe contul ei de Instagram, pe lângă pozele și filmulețele de la munte, blondina a postat și câteva versuri care fac trimitere directă la Gabi Bădălău. „Vreau să aud cum sună liniștea/ Din pieptul tău știu cum bate inima/ În brațele tale, văd norii de aproape/ Ești ploaie de stele când în suflet e noapte”, au fost câteva dintre versurile pe care aceasta le-a postat.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, o nouă vacanță împreună in Stiri Mondene

În urmă cu doar câteva zile, Bianca a sunat la 112, după ce trei bărbați au amenințat-o pe ea și pe fiica sa. „Am fost amenințată eu și fetița mea. Mai multe detalii vă poate da domnul avocat și prietena mea care a fost martor și sora mea. A trebuit să ne prezentăm la poliție. În ultimele 48 de ore, am fost sunată de trei ori. Este vorba despre copilul meu. Înțeleg orice, dar până la copilul meu. Avem și înregistrarea. Prietena mea a avut instinctul de apărare și am înregistrat în momentul în care persoana respectivă spune: ”Intru peste tine în casă și peste fiica ta. Sunt în fața blocului!”. În acel moment am sunat la Poliție și au venit 3 echipaje de polițiști, acum o oră. Să-mi spună cineva toate astea, l-am înregistrat”, a declarat aceasta, potrivit celor de la spynews.ro.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, o nouă vacanță împreună in Stiri Mondene

„Am băgat numărul în memorie și apare și poza și că are telefonul din 2019. Imbecil, ce să zic! Cât de idiot să fii! Au și poză la WhatsUp, cum se poate așa ceva? În 2021 să mă suni de pe numărul tău de telefon, de pe abonament, cu poză și să mă ameninți, să-mi spui de copilul meu și că intri peste mine în casă?

Sunt trei bărbați. Înțeleg să mă înjuri pe mine, dar când vii și spui de copilul meu, că ești în fața blocului meu, deja mie nu mi se mai pare glumă! Mă înjuri o dată, de două ori, dar nu se mai poate! Unde suntem? În codru? Nu se mai poate așa ceva!”, a mai spus Bianca, conform celor de la playtech.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed