Home Stiri Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, poveste de dragoste încheiată?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, poveste de dragoste încheiată?

autor Buinoschi Andreea
183 vizualizari

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au reușit să ridice noi semne de întrebare după ce au dat de înțeles că s-ar fi despărțit din nou. Totul a început după ce afaceristul a purtat o conversație telefonică în care se presupune că ar fi jignit-o pe Drăgușanu, chiar de față cu fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu.

De curând, conturile lor de Instagram au fost luate cu asalt de diferite postări care i-au pus pe fani pe gânduri. „A posti înseamnă a sătura pe celălalt nu de ura ta, ci de dragostea ta”, a scris milionarul. Nici Bianca nu s-a lăsat mai prejos și a postat și ea câteva mesaje cu subînțeles: „5 Ways a Woman Needs to Feel Protected: 1. Spiritually, 2. Emotionally, 3. Physically, 4. Financially, 5. Mentally (n.r. – Cinci modalități de care o femeie are nevoie ca să se simtă protejată: 1. Spiritual, 2. Emoțional, 3. Fizic, 4. Financiar, 5. Mental”).

În urmă cu ceva timp, la Antena Stars, Bianca a vorbit despre relația tumultuoasă pe care o are cu Gabi Bădălău, mărturisind că despărțirile sunt cele care mențin flacăra aprinsă. „Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu «du-te, vino». El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic, pentru că nu este cazul și nici momentul.

De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit, o să fie cu noroc!”, a declarat fosta prezentatoare pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies