Home Stiri Mondene Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, prima fotografie de cuplu

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, prima fotografie de cuplu

autor Mirela
1,6K views

Zvonurile cum că Bianca și Gabi Bădălău ar forma un cuplu au început să apară încă de când au fost surprinși împreună în Dubai. Acum, cei doi au plecat într-o altă vacanță, tocmai în Maldive. În ciuda faptului că niciunul dintre ei nu a confirmat posibila relație, chiar Bianca Drăgușanu a fost cea care a postat prima fotografie de cuplu.

Blondina a încărcat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram, chiar Gabi Bădălău fiind fotograful. Pe lângă buchetul imens de trandafiri pe care l-a primit imediat cum s-a cazat, aceasta pare să își petreacă majoritatea timpului cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Într-una dintre fotografiile încărcate pe contul ei de Instagram se pot observa două pahare cu smoothie. Fanii acesteia sunt convinși că Bădălău nu este doar cel care a fotografiat-o, ci și cel cu care vedeta s-a bucurat de sucul de fructe. După aceea, a urmat o altă fotografie, în care apar o femeie și un bărbat care se plimbă pe nisip. În fotografie sunt, cu siguranță, cei doi îndrăgostiți, mai ales că Bianca a adăugat și o inimioară.

După ce a fost surprinsă într-un mall din Dubai alături de fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, Bianca a declarat că acesta este un bărbat minunat care este pe placul ei. Mai mult decât atât, conform spuselor sale, se poate înfiripa ceva între ei și chiar ea va fi cea care va anunța acest lucru.

„Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată, nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar, cu siguranță, dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și, mai ales, asumată”, a spus fosta iubită a lui Alex Bodi, după ce a fost fotografiată în compania lui Gabi Bădălău, potrivit cancan.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed