Home Stiri Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit chiar când s-a aflat de sarcina acesteia

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit chiar când s-a aflat de sarcina acesteia

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 458 views 2 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Aceștia formau un cuplu de aproximativ un an și jumătate, iar despărțirile lor nu au fost puține la număr. Mai mult decât atât, vestea a venit la scurt timp după ce spynews.ro a scos la iveală sarcina Biancăi Drăgușanu.

„După o lungă perioadă de timp, în care am fost implicat într-o relație, în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați”, a scris afaceristul în mediul online.

Cu toate acestea, fanii celor doi speră ca aceștia să ajungă la sentimente mai bune și să se împace, mai ales că fosta prezentatoare urmează să nască în aproximativ șapte luni, iar certurile dintre ei sunt destul de frecvente, însă, de fiecare dată, au decis să se împace.

Bianca Drăgușanu a plecat în vacanță cu fiica ei, Sofia

În urmă cu doar câteva săptămâni, Bianca a dus-o pe fiica în Dubai, pentru prima oară. Ambele s-au simțit foarte bine, mai ales că fiica acesteia a avut parte de anumite experiențe pentru prima oară. Fericită de cele întâmplate, Bianca a povestit totul în mediul online.

„Simt nevoia să împărtășesc cu voi emoțiile pe care le simt în clipa asta. Oricum am avut niște zile pline de emoție și de fericire, pentru că sunt cu fiica mea pentru prima oară în Dubai. Să pot trăi experiența asta de prima oară și bucuria asta pe care o trăiește copilul meu când se bucură de toate lucrurile pe care le face este imensă. Să cumperi legată la ochi o casă pe care ai văzut-o doar în poze n-aș putea să spun că e mare lucru, dar important e, știți vorba aia, să nu te duci la pomul lăudat cu sacul”,  a spus aceasta pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies