Home Stiri Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță de lux în Maldive

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță de lux în Maldive

autor Buinoschi Andreea
336 vizualizari

După ce s-a distrat de minune în Dubai, în compania lui Gabi Bădălău, cei doi și-au continuat vacanța, chiar în mijlocul oceanului. Presupușii iubiți, împreună cu mai mulți prieteni, au plecat în paradisul din Maldive, iar Bianca le-a arătat fanilor cât de bine se simte.

De când s-a despărțit de Alex Bodi, Bianca face cucerire după cucerire. După ce s-a speculat că ar avea o relație cu milionarul turc Cengiz, blondina pare să fie împreună cu Gabi Bădălău, iar imaginile oferite de cei de la spynews.ro demonstrează acest lucru.

Resort-ul la care Bianca este cazată este unul dintre cele mai scumpe de pe insulă, iar, pentru acea vacanță, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a scos din buzunar sute de mii de euro, doar o noapte de cazare costând peste 30.000 de euro, potrivit sursei menționate anterior.

În timp ce Gabi Bădălău se distrează împreună cu Bianca, fosta lui parteneră, Claudia Pătrășcanu, își strigă durerea pe Facebook. Aceasta a declarat că, în loc să aibă grijă de copiii lui și în loc să se țină de promisiunile pe care le-a făcut, preferă să se antureze cu fel de fel de persoane și să se distreze.

„Sunt convinsă că aveți copii fiecare dintre dv și chiar minori… acest “tată” cu anturaje dubioase refuză testul antidrog, refuză testul psihologic, refuză tot ce ține de lege (…)? Ați văzut bine ce au încercat să facă în perioada sărbătorilor la Bolintin Vale?! Ce urmează să facă acum ? Să obțină copiii în vacanțe așa cum m-a amenințat de a îi traumatiza și mai tare cu tot felul de anturaje dubioase? Unde sunteți, oameni ai legii și nu sesizați ce strig? Copiii mei sunt în pericol și nu pot dezvălui lucruri care îi pot afecta emoțional, dar aveți plângeri și cereri cu disperare peste tot trimise, repet acest lucru.

Dacă tu nu ai milă de proprii tăi copii și nu te interesează sufletul lor eu am și sper că și cei care mă vor auzi să facă ceva pentru că efectiv comportamentul tău îi sperie și pe ei. Unde să mai strig? Sunt atâtea mame în situația mea și pe care nu le aude nimeni… poate mă auziți pe mine! Astăzi am plecat plângând de la Protecția Copilului gândindu-mă că copiii noștri aveau nevoie de această consiliere parentală, pentru viitorul lor și liniștea lor. Dacă tu îți bați joc de toată lumea din țara asta, să știi că de o MAMA nu și bate joc nimeni. Sunt convinsă că Dumnezeu nu mă lasă și că un om dintre cei către care strig mă va auzi”, a scris artista, pe pagina sa de Facebook.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies