Home Stiri Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, ipostaze interzise minorilor

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, ipostaze interzise minorilor

autor Mirela
969 views 2 minute timp de citit

Până să se certe, Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, ambele fiind fostele soții ale lui Alex Bodi, au făcut un spectacol de zile mari, imitând câteva scene din filmele cu adulți.

Conform pozei pusă la dispoziție de către cei de la cancan.ro, cele două au imitat o scenă erotică. Iulia Sălăgean se preface că îi sărută posteriorul Biancăi care are pe ea doar lenjeria intimă. Cele două foste prietene par să se fi distrat pe cinste și au imortalizat și momentul.

Potrivit sursei menționate anterior, Bianca ar fi început să se apropie de Iulia foarte tare, fiind una dintre persoanele pe care le ajuta necondiționat. Cu toate acestea, cele două au renunțat la prietenie din cauza unui scandal monstru, în care fiecare o acuza pe cealaltă de prostituție.

Gabi Bădălău: „Mi-a zis Valentin că te-ai dus la Tulcea și i-ai cerut 10.000 de euro lu’ unu’ să-i [email protected]# p%$#”

Valentin Brăescu: „15.000 de euro”

Iulia Sălăgean: „De-aia mă bagi tu pe mine pe combinații, nu? Și pe fiică-mea nu o suporți?”

Bianca Drăgușanu: „Tu, ești nebună la cap, tu? Eu te bag pe tine la combinații? Păi, uite, omul ăsta e aici, ce combinații fac eu? Ce bani luam eu de la Americanu’, că se combina Iulia cu Americanu’?”

Gabi Bădălău: „Iulia nu lua bani de la Americanu’. Dar am vorbit cu Americanu’ și eu, și ea… că 3.000, 2000, 1.000 ca să te duci tu cu Americanu’. Dar ea, din ăia trei mii, nu lua nici măcar o sută, nici cinci sute”

Bianca Drăgușanu: „Aveam eu ceva de câștigat dacă îi dădea Americanu’ bani lu’ Iulia?”

Iulia Sălăgean: „Dar de ce să mă bagi pe mine pe combinații? Că nu înțeleg”.

Bianca Drăgușanu: „Dar nu te bag eu… discuția a fost în felul următor: a fost vorba despre tine, că ești fată…”, și-au reproșat cele două, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies