Home Stiri Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu au devenit cele mai mari rivale

Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu au devenit cele mai mari rivale

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 890 views 2 minute timp de citit

Gata! Nu mai încape nicio îndoială că, zilele trecute, a luat naștere una dintre cele mai mari rivalități din acest an. Totul a început atunci când Bianca s-a simțit atacată de toate cuvintele spuse de Oana Zăvoranu la adresa influencerilor și, în acel moment, blondina a reacționat.

Cuvintele Biancăi au ajuns foarte repede la urechile Oanei și, prin intermediul contului ei de Instagram, a început și ea să facă fel de fel de declarații la adresa ei, fiind încurajată de fanii săi. Au fost aduse în discuție fostele relații, operațiile estetice, dar și așa-zisa prietenie dintre ele.

„Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă. Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat, nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine? Nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja. Naturalo în cerul gurii, nebuno care ești nebună. Norocul multora este că eu chiar am treabă, nu o ard așa, să stau să urmăresc ce fac toate româncele noastre frumoase care se descurcă. Eu chiar am treabă, eu alerg de dimineața până seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic!

Dar problema nu este că trebuie să mă explic, că eu nu am de ce să mă explic, eu am o viață minunată și-mi permit absolut tot ce vreau eu. Problema este că vreau să mă lași în pace, nu-ți mai arăta frustrarea pe mine, că la mine nu ține. Știu deja că ești rea în cerul gurii”, a spus Bianca pe contul ei de Instagram, înainte ca Oana să se enerveze…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies