Home Stiri Mondene Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu vor să mai audă de nuntă

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu vor să mai audă de nuntă

autor Arseni Dana
991 views

Bianca Drăgușanu și Victor Slav trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și, chiar dacă au un copil împreună, nu vor să se căsătorească din nou.

Cei doi au avut parte de o nuntă ca în povești în anul 2013, dar, din păcate, au divorțat în doar câteva luni. Au impresia că nunta le-a adus doar probleme și din acest motiv nu vor să mai repete acea experiență.

„Nu este important acest lucru pentru noi, nu ne leagă acest lucru. Poate actul acela ne-a dus într-un punct în care nu ne-am dorit niciunul dintre noi doi. Noi, în față lui Dumnezeu suntem uniți, soț și soție. Considerăm că acest lucru este foarte important. Nu există orgolii între noi, dar avem glume, ne lăudăm fiecare cu audiențele înregistrate de emisiunile pe care le prezentăm. Nu poate fi vorba de o concurență între noi pentru că, în primul rând, nu vorbim de același gen de format și emisiunile nu sunt difuzate pe același tronson orar”, a povestit Victor Slav în cadrul unei emisiuni TV.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav petrec foarte mult timp împreună, mai ales acum că lucrează amândoi la același post de televiziune. Cei doi se iubesc extrem de mult și chiar dacă nu își mai doresc să se căsătorească, au o viață perfecta și au încredere în relație.

În momentul de față, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au o relație excelentă, iar, după spusele frumoasei vedete, rețeta este simplă. Iată ce recomandă Bianca Drăgușanu tuturor îndrăgostiților:

„Mi-am amintit de cele trei reguli de aur ale iubirii care funcționează întotdeauna. Regulile sunt de la psihologi. 1. Nu forța pe cineva să te iubească. Oamenii nu sunt obligați să-ți răspundă reciproc la sentimentele pe care le ai față de ei. 2. Dacă ești iubit sau iubită, cu siguranță vei simți asta. Când ai dubii, intuiția nu te înșală. Dacă petrece cu tine foarte mult timp, atunci te respectă și are grijă de sentimentele tale. 3. Dacă nu te mai iubește, nu o ține cu forța. E cea mai mare greșeală într-o relație. Oricât de dur sună, niciun om nu e obligat să te iubească veșnic. În cuplu, dacă nu formezi o echipă cu partenerul tău, totul se va duce de râpă. De la micile acțiuni până la marile proiecte din viață. Potrivirea este cheia unui cuplu de succes”, a povestit Bianca Drăgușanu…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed