Home Stiri Mondene Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au mutat intr-un duplex de lux. Imagini uluitoare!

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au mutat intr-un duplex de lux. Imagini uluitoare!

autor Elena Yvette
2,K views

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au mutat recent într-un duplex spațios, care le asigură tot confortul. Aceștia trăiesc în lux și nu se sfiesc să arate acest lucru.

Surse din anturajul celor doi au declarat că Bianca visa de mult timp la o locuință nouă, mai ales de când a venit pe lume Sofia Natalia, deoarece își dorea mai mult spațiu, în special pentru a amenaja camera micuței, dar totodată și pentru că nu mai avea loc pentru hainele proprii în dressingul actual, simțind nevoia de a avea unul nou, mult mai încăpător, în care să își aranjeze articolele vestimentare de firmă.

„Bianca dorea să se mute de mult timp, însă nu a gasit ceva care să îi fie pe plac. În luna mai însă, unul dintre duplexurile de lux din complexul în care locuiește, din Zona Lacul Tei, a fost disponibil, iar vedeta a reușit să îl achizitioneze contra unei sume care se învarte undeva pe la 200.000 de euro. Timp de două săptămâni, atât ea, cât și Victor s-au ocupat intens de mobilarea casei și, acum, ei s-au instalat deja în noua locuință”, au relatat, pentru WOWbiz.ro, surse din anturajul Biancăi Drăgușanu.

Duplexul arată spectaculos

Apartamentul în care s-au mutat Bianca Drăgușanu și Victor Slav este amplasat la parter și se întinde pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați. La primul nivel se află o bucătărie foarte spațioasă, un living superb, un hol de 16 metri, o toaletă de lux și două terase cu vederi extraordinare.

Având un simț estetic specific modelelor, Bianca Drăgușanu și-a lăsat amprenta asupra amenajării apartamentului. Acesta arată ca cele din revistele de design interior: bucătăria este complet utilată cu electrocasnice de la mărci de top, în baie se află gresie și faianță de cea mai bună calitate, iar în living se găsesc canapele extrem de scumpe; în plus, duplexul beneficiază de un balcon și un dressing spațios, așa cum și-a dorit vedeta.

Apartamentul are și o scară interioară ce face legătura la etaj, unde sunt trei dormitoare; cel mai mare dintre acestea se întinde pe 30 de metri pătrați, iar în interiorul său se află dressingul imens. Tot la etaj se găsesc și două băi, plus o debara…

Chiar și clădirea unde este amplasat duplexul atrage toate privirile, deoarece este din marmură, iar în cadrul său sunt lifturi impresionante și uși din termopan.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed