Bianca Drăgușanu spune când va îmbrăca rochia de mireasă: „O să fie pentru totdeauna”

Share

Bianca Drăgușanu nu pare să aibă gânduri de căsătorie prea curând. După două mariaje eșuate, aceasta vrea să facă pasul cel mare doar alături de bărbatul care îi va garanta eternitatea relației.

„A fost lângă mine un an și este în continuare. De ce să te legi la cap fără să te doară? De ce aș mai face lucrul ăsta (n.r. – să se căsătorească), dacă eu sunt super bine așa, nu-mi lipsește nimic, am copil, am familie? Pentru petrecere, ok, fac, pentru rochie”, a spus aceasta, conform wowbiz.ro.

„Dacă o veni momentul, diamantul, inelul îți dai seama că o să zic «da». Dacă o să fiu convinsă că o să fie pentru totdeauna”, a mai spus fosta prezentatoare.

„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea. Dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat. Pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea. Nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică.

Deocamdată, stau liniștită. Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut”, a declarat Bianca Drăguşanu, conform cancan.ro, despre iubita lui Victor Slav…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news