Bianca Drăgușanu spune cui i se datorează succesul său: „Am devenit Bianca în momentul în care…”

Share

Bianca Drăgușanu a fost și continuă să fie una dintre cele mai controversate persoane publice din România. De curând, în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la cancan.ro, aceasta a spus cine a ajutat o să ajungă în punctul în care este acum. Bineînțeles că întreaga sa reușită i se datorează lui Cătălin Botezatu.

„Fără doar și poate, omul care m-a adus pe mine în punctul acela, să apar în prezența publicului, a fost Cătălin Botezatu. Eu am devenit o Bianca în momentul în care am fost văzută la brațul lui. El a fost omul care m-a adus în fața presei.

Eu nu consider că am ghinion în dragoste, eu consider că am ce vreau eu să am, când nu mă mai regăsesc, eu plec.  Viața este ca o călătorie, nimic nu e pentru totdeauna. Nici dragostea nu e pentru totdeauna, nici nimic. Am avut momente în viața mea când credeam că este pentru totdeauna. Diamantele sunt pentru totdeauna”, a spus fosta prezentatoare.

Bianca vorbește despre relația cu fiica sa

„Se mândrește și o aud deseori spunând. Mai vine curierul la ușă, mai lasă câte un pachet și spune: «Eu sunt Natalia Sofia Drăgușanu!». Pe ea o cheamă Slav, dar ea spune că o cheamă Drăgușanu! «Eu sunt fetița Biancăi Drăgușanu!». E un fel de prezentare, eu cred că mama o învață. Peste tot pe unde merge se mândrește cu chestia asta!

O și las să facă ce vrea, dar, când e momentul să o cert sau să mă impun, eu sunt singura persoană de care ea ține cont. Nu ține cont de tatăl ei, de bunica ei, singurul om care o poate controla sunt eu. Și, până la urmă, eu sunt genul de mamă pe care nu o interesează sfaturile. Atâtea sfaturi mi-au venit și când am fost gravidă…”, a mai spus aceasta pentru sursa menționată anterior…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news