HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu spune cum face atâția bani lunar: „Pentru că sunt deșteaptă. De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul”

Bianca Drăgușanu spune cum face atâția bani lunar: „Pentru că sunt deșteaptă. De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/11/Bianca-Dragusanu-spune-cum-face-atatia-bani-lunar-„Pentru-ca-sunt-desteapta.-De-femei-frumoase-e-plina-tara-diferenta-o-face-creierul-3.jpg

Bianca Drăgușanu este una dintre persoanele publice din România care trăiesc în lux. Aceasta nu se uită la bani atunci când vine vorba de nimic din ceea ce își dorește și, contrar a ceea ce se vehiculează, fosta soție a lui Alex Bodi susține că a fost o femeie independentă dintotdeauna.

Bianca Drăgușanu spune cum face atâția bani lunar „Pentru că sunt deșteaptă. De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul” in Stiri Mondene„Eu am carte de muncă de la 18 ani, eu fac bani singură. Eu sunt genul de femeie care nu a depins niciodată material de altă persoană. La nivelul la care câștig eu acum, e normal să am în jur doar oameni de succes.

Bianca Drăgușanu spune cum face atâția bani lunar „Pentru că sunt deșteaptă. De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul” in Stiri MondeneEu am foarte multe contracte de imagine, am afacerea mea de mai bine de 12 ani, cu rochii de mirese, am o afacere cu blănuri și costume de fitness de șase ani, de patru ani am contract cu extensii de păr, de un an am contract cu aur și diamante, de doi an cu o casă de pariuri etc. Eu nu câștig bani neapărat pentru că sunt frumoasă, eu câștig bani, pentru că sunt deșteaptă. De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul”, a spus aceasta pentru o emisiune televizată.

În urmă cu ceva timp, Bianca a semnat un contract de imagine cu un studio de videochat, spunând că doar de acolo încasează sute de mii de euro.

Bianca Drăgușanu spune cum face atâția bani lunar „Pentru că sunt deșteaptă. De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul” in Stiri Mondene„100.000 de euro pe trei luni și am mai prelungit pe încă trei luni și am mai luat 100.000 de euro. Apropo de asta, că a fost o mare controversă și toată lumea zicea că nu e adevărat, se poate verifica. Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Când m-am dus la bancă și am depus, m-au sunat a doua zi de unde am banii. Peste 10.000 de euro te întreabă. Oficial, îmi merge foarte bine. Din videochat. Mai au încă trei luni tot cu mine. La modul general, lumea te judecă. Eu apar de 14 ani prin ziare în ipostaze compromițătoare și nu primesc niciun ban de la nimeni”, a spus creatoarea de modă în cadrul emisiunii Teo Show…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed