HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu, surpriză de proporții la întoarcerea din vacanță. Vedeta le-a arătat tuturor ce s-a întâmplat

Bianca Drăgușanu, surpriză de proporții la întoarcerea din vacanță. Vedeta le-a arătat tuturor ce s-a întâmplat

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Bianca Drăgușanu, surpriză de proporții la întoarcerea din vacanță. Vedeta le-a arătat tuturor ce s-a întâmplat (4) in Stiri Mondene
  • Bianca Drăgușanu a plecat, pentru câteva zile, în Thailanda, alături de iubitul ei, Gabi Bădălău.
  • Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, a rămas în România.
  • Bianca Drăgușanu s-a întors din vacanță și, odată ajunsă acasă, a avut parte de o surpriză extrem de emoționantă.

Bianca Drăgușanu a plecat, pentru câteva zile, în Thailanda, alături de iubitul ei, Gabi Bădălău. Vacanța a fost doar despre ei doi, motiv pentru care Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, a rămas în România.

Bianca Drăgușanu, surpriză de proporții la întoarcerea din vacanță. Vedeta le-a arătat tuturor ce s-a întâmplat (1) in Stiri Mondene

Bianca Drăgușanu a avut parte de o surpriză din partea fiicei sale

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu s-a întors din vacanță și, odată ajunsă acasă, a avut parte de o surpriză extrem de emoționantă. Fiica ei a așteptat-o acasă cu o petrecere dată chiar de către ea, cu desene pe care le-a făcut ea singură, dar și cu baloane pe care a scris „Bine ai venit acasă, mami”.

Bianca a fotografiat întreaga surpriză și a postat-o în mediul online, arătându-le fanilor cât de mult se bucură că s-a întors la copilul ei.

Bianca Drăgușanu, surpriză de proporții la întoarcerea din vacanță. Vedeta le-a arătat tuturor ce s-a întâmplat (3) in Stiri Mondene

Carmen Harra susține că relația ei cu Gabi Bădălău este sortită eșecului

În urmă cu ceva timp, Carmen Harra a spus că relația dintre Bianca și Gabi Bădălău nu este una de durată. Cu toate acestea, cei doi continuă încă să fie împreună și parcă lucrurile au intrat pe făgașul normal între ei.

După ce a auzit ceea ce Carmen Harra a avut de spus despre relația ei, Bianca Drăgușanu a avut o reacție în stilul caracteristic, spunând că oricine își poate da seama că, dacă se vor mai certa mult, nu vor putea avea o relație prea îndelungată. De asemenea, creatoarea de modă susține că nu este interesată de ceea ce Carmen Harra spune, întrucât ea știe cel mai bine ce face cu viața ei.

Bianca Drăgușanu, surpriză de proporții la întoarcerea din vacanță. Vedeta le-a arătat tuturor ce s-a întâmplat (2) in Stiri Mondene„Eu nu cred în previziuni, eu cred doar în Dumnezeu. Aș ruga-o să nu își mai dea cu părerea despre viața mea. Să vorbească despre cine vrea, nu despre mine. Ea e o femeie elegantă, cochetă, o admir, dar să își vadă de treaba ei, că nu mă interesează ce spune.

De altfel, o admir și o stimez. Mi se pare că e foarte frumoasă și cochetă, dar pe mine nu mă interesează să aflu detalii despre mine. Viitorul mi-l fac eu”, a spus Bianca pentru cei de la wowbiz.ro.”, a mărturisit Bianca.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed