HomeStiri Bianca Drăgușanu, topples într-o piscină infinită. Gabi Bădălău nu și-a putut lua ochii de la ea

Bianca Drăgușanu, topples într-o piscină infinită. Gabi Bădălău nu și-a putut lua ochii de la ea

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views 2 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu știe ce să facă pentru a suci mintea unui bărbat. Aceasta pozează extrem de sexy și își pune corpul în valoare. Bineînțeles că acest lucru nu îi displace lui Gabi Bădălău, cel alături de care se distrează în Maldive mai ceva ca în Dubai.

12

Recent, milionarul a declarat că Bianca este o femeie pe care toată lumea și-ar dori-o și a lăsat să se înțeleagă faptul că o relație s-ar putea naște, dacă și ea este de acord. Pentru a-i suci mințile și mai tare fostului soț al Claudiei Pătrășcanu, creatoarea de modă s-a lăsat filmată fără sutien, chiar de către acesta, potrivit celor de la spynews.ro.

13

După ce a fost surprins într-un mall din Dubai alături de fosta iubită a lui Alex Bodi, Gabi Bădălău a fost contactat de către sursa menționată anterior și a infirmat zvonurile potrivit cărora ar forma un cuplu: „Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar, deocamdată, nu e nimic între noi. Nu știm ce ne rezervă viața”.

14

Mai mult decât atât, chiar și Bianca a avut ceva de spus în legătură cu acest subiect. Vedeta nu a negat cum că ar fi petrecut timp împreună, dar și ea a negat posibila lor relație. „Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată, nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată”, a spus Bianca, potrivit cancan.ro.

Dacă ne luăm după toate pozele și filmulețe pe care Bianca le încarcă pe rețelele de socializare, se pare că aceasta se distrează de minune, iar Gabi Bădălău a reușit să intre în grațiile ei. Așadar, la întoarcerea în România, este posibil ca cei doi să formeze un cuplu.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed