HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu trece prin momente tensionate: „Sunt într-o stare de război”

Bianca Drăgușanu trece prin momente tensionate: „Sunt într-o stare de război”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 651 views
Bianca Drăgușanu trece prin momente tensionate „Sunt într-o stare de război” in Stiri Mondene

Bianca Drăgușanu le-a spus fanilor săi de pe Instagram că nu este în cea mai bună stare, motiv pentru care speră ca perioada următoare să nu îi aducă foarte multe lucruri cu care să se confrunte.

Bianca Drăgușanu l-a bătut pe Bădălău, după ce acesta a dat o petrecere „deocheată” in Stiri Mondene„Sunt multe clipe ale vieții mele când nu pot să îmi ascund sentimentele, pentru că eu nu pot fi falsă sau perversă. Astăzi simt că, dacă ceva mă provoacă, am să dau curs stării și imaginației pe care le am. Sper să nu fiu provocată de nimeni. Parcă sunt într-o stare de război. Îmi fierbe sângele în vene, fix îmi fierbe sângele în vene. Îmi doresc din suflet ca această zi să se termine bine și să nu apară nimic care să-mi influențeze starea”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

Bianca Drăgușanu pune bazele unei noi afaceri profitabile in Stiri Mondene„Știți, despre mine pot spune că sunt o persoană foarte bună și corectă, doar că, în momentul în care sunt mințită, am senzația că sunt subestimată, iar, atunci, nu mai pot să mă abțin, mă activez. (…) Aviz celor care mă subestimează, stați cuminți! Nu mă subestimați, pentru că mă activați și sunt greu de oprit”, a mai spus aceasta.

Bianca Drăgușanu, clipe minunate alături de fiica sa

Bianca Drăgușanu este foarte fericită de când a devenit mamă. Aceasta se bucură foarte mult de faptul că are un copil și îi mulțumește în fiecare zi lui Dumnezeu pentru faptul că a adus-o pe Sofia în viața sa.

Bianca Drăgușanu are grave probleme cu sarcin in Stiri Mondene„Cel mai frumos sentiment pe care îl trăiesc în ultimul an e atunci când vine dimineața și îmi spune «Te iubesc!». E un sentiment incredibil pe care nu m-am gândit vreodată că o să-l simt. Mă uit la ea și zic «Doamne, îți mulțumesc!». Ea e bateria mea, viața e ca marea, nu o interesează dacă știi să înoți sau nu. Ea e colacul meu de salvare”, a spus Bianca în cadrul unui podcast…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed