HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu, un nou atac la adresa Claudiei Pătrășcanu: „Frustrată și geloasă”

Bianca Drăgușanu, un nou atac la adresa Claudiei Pătrășcanu: „Frustrată și geloasă”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 777 views
Bianca Drăgușanu, un nou atac la adresa Claudiei Pătrășcanu: „Frustrată și geloasă” in Stiri Mondene

Se pare că tensiunile dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu sunt extrem de mari și mult mai numeroase decât ce ajunge în presă direct de la ele. De curând, un nou amănunt despre situația dintre ele s-a aflat.

„Claudia i-a interzis din start să-i prezinte băieții Biancăi. Aceștia nu o cunosc. Pentru copii, Gabi renunță la tot. În schimb, Gabi o știe pe fiica ei, pe Sofia”, a spus o persoană apropiată acestora pentru cei de la impact.ro.

Bianca Drăgușanu, un nou atac la adresa Claudiei Pătrășcanu: „Frustrată și geloasă” in Stiri Mondene„Nu înțeleg de ce nu mă lasă în pace. Cred că a luat foc de la faptul că Gabi mi-a trimis 1001 de trandafiri. Este frustrată și geloasă, pentru că el mă iubește pe mine. Spune că sunt doar o distracție pentru el, dar această distracție durează de ceva timp.

Bianca Drăgușanu, un nou atac la adresa Claudiei Pătrășcanu: „Frustrată și geloasă” in Stiri MondeneBrusc, și-a schimbat părerea despre mine. Am mesaje de la ea când mă lăuda și-mi spunea că vrea să ne înțelegem, pentru că poate copiii noștri se vor juca împreună”, a spus actuala iubită a lui Gabi Bădălău pentru sursa menționată mai sus.

„Ceea ce nu știe multă lume despre această «Sf. Filofteia» este că, de patru luni, este amanta unui anume Mache din Constanța, cunoscut om de afaceri prin port. Problema e că omul de 50 de ani a ținut-o cât se poate de ascunsă până acum trei săptămâni, când și-a dat seama cât valorează penibila asta. Acum, cu o mică parte a poveștii vă țin la curent. Cu dovezi, în curând, și că tot îi plac procesele si plimbările București-Constanța, o aștept în instanță pentru calomnie…

Claudia Pătrășcanu, despre divorțul de Bădălău „Sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios” in Stiri MondeneApropo, cred că știe cine sunt și cu ce mă ocup real, cred că știe că sunt imaginea unor branduri cunoscute, iar afacerea mea o cunoaște destul de bine, așa că o aștept cu toată sinceritatea mea la București și pentru mine”, a fost răspunsul Biancăi Drăgușanu, în urmă cu ceva timp, după ce Claudia Pătrășcanu s-a luat de ea.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed