Home Stiri Bianca Drăgușanu, un nou mesaj pentru Alex Bodi, după ce s-a despărțit de logodnica sa?

Bianca Drăgușanu, un nou mesaj pentru Alex Bodi, după ce s-a despărțit de logodnica sa?

autor Buinoschi Andreea
101 vizualizari

Zilele trecute, Daria Radionova a recunoscut că s-a despărțit de Alex Bodi. Acum, Bianca postează tot felul de mesaje pe pagina sa de Instagram care ridică foarte multe semne de întrebare.

Una dintre postările recente ale blondinei s-a intitulat „6 reguli de urmat în viață: Numărul 1: Să știi că singura ta competiție este cine ai fost ieri / Numărul 2: Câștigă, economisește și investește înainte să cheltui / Numărul 3: Evită persoanele negative, viața e prea scurtă / Numărul 4: Dacă nu mergi după ce îți dorești, tu nu vei obține niciodată acel ceva / Numărul 5: Vezi eșecul ca pe un început, nu ca pe un sfârșit / Numărul 6: Obiceiurile noaste ne decid viitorul”.

Ceea ce i-a făcut pe fanii ei să creadă că mesajul îi este, de fapt, adresat lui Alex Bodi a fost afirmația de la numărul patru: „Dacă nu mergi după ce îți dorești, tu nu vei obține niciodată acel ceva”. Cu toate acestea, așa cum face de fiecare dată, fosta prezentatoare de la Kanal D a păstrat tăcerea, iar internauții încă încearcă să își dea seama cine era destinatarul mesajului respectiv.

În urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro, Bianca a declarat că nu mai există nimic între ea și Alex Bodi și că se simte foarte bine în prezent. „Consider că viața mea în acest moment este așa cum mi-o doresc. Toate lucrurile din trecut rămân încheiate, pentru că așa mi-am dorit eu. Mă simt foarte liniștită. Nu există șanse de împăcare. Eu nu am nimic să îmi reproșez. Eu sunt impecabilă în relația pe care am avut-o cu el. A trecut, a fost. Eu, personal, mie, nu am nimic să îmi reproșez. Am fost exemplară și sunt o femeie exemplară”, a declarat aceasta, conform sursei menționate anterior.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies